Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitt, jó alakú lányok, ti mennyire tartjátok magatokat "jó csajnak"?
Bocsi de... vak vagy?
Ez a csaj minden csak nem sportos 😂 se tónusos has se izmos kar a combjai meg...
Nekem szélesebb picivel a csípőm, karcsú ugyanígy a derekam, kisebb a cicim és a combom is vastagabb picivel. :)
A hajam pedig leér a derekamig, úgyhogy az hosszabb és világos:)
20L
Ő csak szimplán vékony. Műcsöcsökkel.
Nekem kockahasam és szépen kivehető izomzatom van.
Igaz a mellemben sincs plasztik, de akkor is formásabb vagyok, mint ő
Ez a lány egyáltalán nem fitt, és a melle teljesen mű és aránytalan. Olyan, mintha testrészeket összehajigáltak volna.
Mondjuk annak a "férfinak" biztos megteszi, aki csak egy pár mellet lát egy nőből :P
Szép, de a csípője aránytalanul kicsi.
Nekem is ilyesmi az alakom, csak kerekebb csípővel, kisebb mellekkel, tónusosabb izmokkal.
"bár nem gondolom, hogy szilikonos lenne"
De, az. Ha valaki magas szinten sportol, akkor minden honnan megy le zsír, és a mell zsírszövetből áll. Kizárt, hogy ilyen testtel ekkora, nem logó mellei legyenek. Alapból a formáján is látszik, hogy mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!