Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fitt, jó alakú lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitt, jó alakú lányok, ti mennyire tartjátok magatokat "jó csajnak"?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a képen látható lányról? Szerintetek van ennyire szép alakotok?

[link]

2017. ápr. 20. 19:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Fitt alatt azt hittem valami sportos lànyokról beszélsz
2017. ápr. 21. 10:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen a lányon csak a melle szép. Azzal kiegyeznék. Viszont se dereka, se feneke nincs, melltől lefelé én fényévekkel jobb vagyok.
2017. máj. 3. 12:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Bocsi de... vak vagy?

Ez a csaj minden csak nem sportos 😂 se tónusos has se izmos kar a combjai meg...

2018. nov. 9. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyobb a cicim és szélesebb a csípőm. Én elégedett vagyok, ha nem lennék, akkor változtatnék.
2018. nov. 19. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem szélesebb picivel a csípőm, karcsú ugyanígy a derekam, kisebb a cicim és a combom is vastagabb picivel. :)

A hajam pedig leér a derekamig, úgyhogy az hosszabb és világos:)

20L

2018. nov. 19. 21:35
 16/21 anonim ***** válasza:
80%

Ő csak szimplán vékony. Műcsöcsökkel.

Nekem kockahasam és szépen kivehető izomzatom van.

Igaz a mellemben sincs plasztik, de akkor is formásabb vagyok, mint ő

2018. nov. 19. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez a lány egyáltalán nem fitt, és a melle teljesen mű és aránytalan. Olyan, mintha testrészeket összehajigáltak volna.

Mondjuk annak a "férfinak" biztos megteszi, aki csak egy pár mellet lát egy nőből :P

2019. febr. 6. 16:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Szép, de a csípője aránytalanul kicsi.

Nekem is ilyesmi az alakom, csak kerekebb csípővel, kisebb mellekkel, tónusosabb izmokkal.

2019. ápr. 20. 17:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Számomra a mellei aránytalanul nagyok (bár nem gondolom, hogy szilikonos lenne), azonkívül a lány tökéletes. Gyakorlatilag az ideálom. 40/F
2019. ápr. 20. 19:43
 20/21 anonim ***** válasza:

"bár nem gondolom, hogy szilikonos lenne"

De, az. Ha valaki magas szinten sportol, akkor minden honnan megy le zsír, és a mell zsírszövetből áll. Kizárt, hogy ilyen testtel ekkora, nem logó mellei legyenek. Alapból a formáján is látszik, hogy mű.

2019. szept. 3. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!