Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának, átlagosnak vagy jó külsejűnek tartjátok magatokat? Miért?
Én helyesnek érzem magam! Sokan azt mondják, hogy egoista vagyok pedig NEM! Belenézek a tükörbe és látom, hogy helyes vagyok, van stílusom, divatosan öltözök, adok a külsőmre, próbálom a bőrömet is szépen tartani, hogy ne legyenek pl. pattanások vagy miteszerek rajta!
23F
2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, sportos-vállas alkatú és jóképűnek, helyesnek mondott vagyok.
Napi szinten kapok tetszésre utaló pillantásokat, bámulásokat átlagos és szép lányoktól is.
Azt bánom kicsit viszont, hogy inkább kisfiús, mint férfias arcom van. Ezért általában nemhogy a tőlem idősebb, de a velem egykorú lányoknak sem tetszem annyira, csak a fiatalabbaknak, vagyis a 20 év körülieknek és alattiaknak.
Nyilván lenne még mit javítani a külsőmön, de azért úgy érzem most is benne vagyok a külsőre legvonzóbb 20%-nyi férfiban.
22/F
"úgy érzem most is benne vagyok a külsőre legvonzóbb 20%-nyi férfiban. "
A legszerényebb 20%-nyi férfiban is benne vagy
7:
Hagyjuk már. A visszajelzések és a sikereim úgy érzem alátámasztják amit mondok. Vagy akár csak tudod mit? Amikor ma elindulsz otthonról, akkor nézz meg minden egyes férfit magadnak. És fejben számold, hogy közülük szerinted mennyi vonzóbb és mennyi nem vonzóbb nálad.
Neked nincs önismereted és visszajelzések/tapasztalataid a valódi életben, hogy megmondhatnád magadról hol állsz a férfiak között külsőre?
én nem vagyok ronda, csúnya, de mit sem ér ha alacsony vagyok és kis farkú...ez pont olyan mintha csúnya lennék
170
15/4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!