Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti mennyire tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyire tartjátok magatokat bevállalósnak illetve perverznek? Mitől lesztek azok?

Figyelt kérdés
Írjátok ki az életkorotokat is.

2016. márc. 25. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én speciel mindig perverz vagyok de csak barátok előtt. De itt egy példa. Van egy fiú aki nagyon nagyon tetszik és szeretem de amikor elkezd valami perverzet mondani én beleremegek és szégyenlős leszek pedig huhh ha tudná milyen perverz vagyok és gondolatban hányszor téptem már róla le a ruhát :D Ehez képest mindig szégyenlős vagyok vele szenben. Általában akkor leszek az miatta ha perverz velem szintén vagy amikor rá nézek a kezére. Huhh nemtom nekem annyira bejön az h rögtön fantáziálgatok. 19/L
2016. márc. 25. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Régen prüd voltam nem beszéltem jàtékszerekről stb.

Mostani baràtom benne van mindenben..van dupla péniszű felcsatolhatodunk is ő vàlasztotta..bàr ilyenkor elkondolkodok nincs e meleg hajlama de azt mondta sose volt pasival..vagy ez màs pasit is izgat hogy vki hàtulrol segbe rakja??

És igen egy vki elött totàl mindig zavarba voltam én is..bàr most passz sokat vàltoztam az évek alatt..

2016. márc. 26. 04:56
 3/5 anonim ***** válasza:

az aktuális partneremnek igyekszem örömet okozni, így mindent megteszek az ágyban, amit kér,

szóval igen, bevállalós vagyok :)

perverz nem

28N

2016. márc. 27. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én perverznek tartom magam, mert elég kíváncsi és nyitott vagyok szexuálisan, szóval kb. bármiben benne vagyok bizonyos határokon belül. És ezek izgatnak is engem, nem csak a párom kedvéért teszem meg őekt.

Bevállalós viszont nem vagyok, mert kizárólag monogám párkapcsolatok érdekelnek, szóval semmilyen meztelenkedés, videózás, fotózás, hármas, stb. nem jöhet szóba nálam, kizárólag a párommal perverzkedek.

26L

2016. máj. 29. 13:54
 5/5 Timike10a ***** válasza:
én perverz vagyok nagyon.imádom a perverz dolgokat.xd.éljen a perverzió.xd xd
2016. máj. 29. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!