Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan prezentálhatnám kifelé, hogy nagy mérettel rendelkezem?
Figyelt kérdés
Úgy értem ez nem látszik kifelé, és nem látta még egy csaj sem, hogy terjeszteni tudnák a hírét. :)) Azt mondják, hogy jól nézek ki, viszont eléggé intellektüel fejem van, szerintem nem néznék ki belőlem, hogy "ott" is el vagyok eresztve. Szóval van-e erre valami bevált módszer, hogy megtudja, akinek meg kell anélkül, hogy nagy arccal hangoztatnám a számokat? Amúgy 23/5cm és még nem voltam senkivel. 19/F2017. ápr. 20. 14:47
31/40 A kérdező kommentje:
30: az első hasznos válsz, köszi :). Pont 23 választ írtatok eddig.
2017. ápr. 20. 16:43
32/40 anonim válasza:
Én jól el vagyok a 18 cmel, meg se reklámozom fűnek fának...
33/40 anonim válasza:
Nekem meg 16/5, és én is ugyanugy szűz vagyok. Ekkorával meg talán tudok művelni valamkt, ha egyáltalán lesz kivel.
34/40 anonim válasza:
1. ha lenne önbizalmad nem it nyavalyognál, hanem szexelnél ezerrel
2. a csajok 99%-nak NEM kell nagy farok. Miért? Mert rohadtul fáj, ütögeti a méhszájat, mert a nagyfarkúak jó része szarik a csajba, totál el van szállva, hogy ő mekkorával rendelkezik és nem érdekli, ha a másiknak fájdalmat okoz.
35/40 anonim válasza:
Azért én szeretném leírni, hogy a 26.-os hozzászólásomra már 5 nőtől kaptam üzenetet.
Szal azért nem olyan nagy baj az, ha nagy;)
36/40 anonim válasza:
35.: hidd is el, hogy nőktől kaptad és nem trollkodó férfiaktól ;)
37/40 anonim válasza:
36:
Hagyd, ne rombold le a bimbózó önbizalmát 😆
38/40 A kérdező kommentje:
35# fele az meleg srác én is kapom dögivel
2017. ápr. 21. 10:47
39/40 anonim válasza:
2008 óta vagyok az oldalon, szal nyugi, meg tudom állapítani, hogy nő vagy nem nő.
40/40 A kérdező kommentje:
xddd
2017. ápr. 21. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!