Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan prezentálhatnám kifelé,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan prezentálhatnám kifelé, hogy nagy mérettel rendelkezem?

Figyelt kérdés
Úgy értem ez nem látszik kifelé, és nem látta még egy csaj sem, hogy terjeszteni tudnák a hírét. :)) Azt mondják, hogy jól nézek ki, viszont eléggé intellektüel fejem van, szerintem nem néznék ki belőlem, hogy "ott" is el vagyok eresztve. Szóval van-e erre valami bevált módszer, hogy megtudja, akinek meg kell anélkül, hogy nagy arccal hangoztatnám a számokat? Amúgy 23/5cm és még nem voltam senkivel. 19/F
2017. ápr. 20. 14:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
84%

ugye tudod, hogy sok csajnak nem jön be a nagy méret?

szóval nem fognak rád cuppanni, meg kb csak a ribik ugranak erre azonnal...

24F

2017. ápr. 20. 14:48
 2/40 anonim ***** válasza:
91%
Szedj fel egy pletykás lányt és híre fog menni.
2017. ápr. 20. 14:49
 3/40 A kérdező kommentje:
bátyám szerint a kisp.csűek dumája ez és neki is nagy van
2017. ápr. 20. 14:49
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Vágd le és akaszd a nyakadba...
2017. ápr. 20. 14:51
 5/40 anonim ***** válasza:
80%

#3:

az biztos, hogy akiktől hallottam azoknak nincs nagy, mert csajok voltak :D

nekem kisebb méretem van és az exemnek az is sok volt :D

meg sokan nem tudnak bánni a nagy szerszámmal azt hiszik tövig kell nyomni azt jól van...

de persze hisztek a tesóddal amit akartok, meg lehet a partnerek élvezik a méretet és a technikátokat :)

csak azért figyeljétek a visszajelzéseket :)

2017. ápr. 20. 14:51
 6/40 anonim ***** válasza:
86%

:DDDD

Azt hiszed, hogy ettől jobb ember vagy és majd rögtön minden lánynak megtetszel?

2017. ápr. 20. 14:52
 7/40 anonim ***** válasza:
88%

Látod-látod...

Még egy csaj sem látta, azaz szűz vagy. Ebből következik, hogy hiába a nagy méret, ha mellette semmit sem ér a személyiséged, mert a lányokat nem ez érdekli.

2017. ápr. 20. 14:56
 8/40 A kérdező kommentje:
bátyám nagyon sok nővel volt már és ő is csak 24 éves szóval remélem rám is hasonló sors vár
2017. ápr. 20. 14:59
 9/40 anonim ***** válasza:
74%

A páron 19 cmse is fáj már nekem néha. Ennyivel be sem vállalnám.

Egyébként kulturált, nem nevetséges módon sehogy nem tudod terjeszteni.

2017. ápr. 20. 15:00
 10/40 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg csak a fejed intelektüel, te magad nem vagy az, ilyen kérdéssel :D Egyébként sem értem, hogy az "intelektüel fej" ről miért következtetne bárki kis méretre
2017. ápr. 20. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!