Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan prezentálhatnám kifelé,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan prezentálhatnám kifelé, hogy nagy mérettel rendelkezem?

Figyelt kérdés
Úgy értem ez nem látszik kifelé, és nem látta még egy csaj sem, hogy terjeszteni tudnák a hírét. :)) Azt mondják, hogy jól nézek ki, viszont eléggé intellektüel fejem van, szerintem nem néznék ki belőlem, hogy "ott" is el vagyok eresztve. Szóval van-e erre valami bevált módszer, hogy megtudja, akinek meg kell anélkül, hogy nagy arccal hangoztatnám a számokat? Amúgy 23/5cm és még nem voltam senkivel. 19/F
2017. ápr. 20. 14:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Pont ellent mondtál saját magadnak. Nagy pö..öd van és még se tudod használni semmire. A méreted senkit nem érdekel, ellenben ha csak átlag lennél a kommunikációban , már lenne sikered.
2017. ápr. 20. 15:04
 12/40 A kérdező kommentje:
10-es hát nem következtet pont ez a bajom :))
2017. ápr. 20. 15:05
 13/40 anonim ***** válasza:
12. Kérdező, te rettenetesen buta vagy. Olvasd el mégegyszer lassan a 10. hsz-t
2017. ápr. 20. 15:08
 14/40 A kérdező kommentje:
most mi fáj nektek az, hogy jó a genetikám és még önbizalmam is van?
2017. ápr. 20. 15:11
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Menozz a szuz farkaddal gyk-n ezaz erre gerjednek a nok! Amugy csak azert mert nagy senki sem fog lefekudni veled. Onmagaban ezert nem szoval ne a mereted prezentald kifele hanem inkabb valtoztass valamin magadban. Amugy a kerdesre valaszolva: nudista strand, egy csajnak akivel beszelgetsz kuldj kepet a dakodrol az majd tovabbkuldi a baratnoinek es maris hire megy! Szivesen
2017. ápr. 20. 15:13
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van önbizalmad...a farkaddal akarod kompenzálni a személyiségbeli hiányosságaidat, csak mivel ugye azt nem lóbálhatod az utcán, így nem megy.

Egyébként nem nevezném a lószerszámot jó genetikának. Ekkorával már nem szexelnék, nem akarom, hogy fájjon, ez már dorong, nem egy szájba vehető szép farok.

2017. ápr. 20. 15:17
 17/40 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy nem volt még barátnőm, csupán nem feküdtünk le mert nagyon szégyenlős volt én meg nem akartam erőltetni. De ez a türelmesség most a szemetekben biztos a lúzerség jele :D hiába, hogy 5 cimborám közül összesen 2-en vesztették még csak el ők is idősebbek
2017. ápr. 20. 15:20
 18/40 anonim ***** válasza:

"most mi fáj nektek az, hogy jó a genetikám és még önbizalmam is van?"

1. Pont leszrom a genetikádat meg az önbizalmadat.

2. A nagy péniszméret nem a jó genetikának köszönhető, sőt, észből láthatóan nem örököltél eleget, mert a mondatod nem túlságosan értelmes.

3. Normális lányokat sosem a péniszméreteddel fogsz összeszedni.

2017. ápr. 20. 15:23
 19/40 A kérdező kommentje:
18: te pasi vagy igaz?
2017. ápr. 20. 15:25
 20/40 anonim ***** válasza:
84%
Igen, és nincs akkora péniszem, mint neked, de inkább legyen eszem helyette. :)
2017. ápr. 20. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!