Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan prezentálhatnám kifelé,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan prezentálhatnám kifelé, hogy nagy mérettel rendelkezem?

Figyelt kérdés
Úgy értem ez nem látszik kifelé, és nem látta még egy csaj sem, hogy terjeszteni tudnák a hírét. :)) Azt mondják, hogy jól nézek ki, viszont eléggé intellektüel fejem van, szerintem nem néznék ki belőlem, hogy "ott" is el vagyok eresztve. Szóval van-e erre valami bevált módszer, hogy megtudja, akinek meg kell anélkül, hogy nagy arccal hangoztatnám a számokat? Amúgy 23/5cm és még nem voltam senkivel. 19/F
2017. ápr. 20. 14:47
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
17.: nem az a lúzerség jele, hogy nem feküdtél le vele, hanem hogy a jellembeli hiányosságaidat a farkad lóbálásával akaros ellensúlyozni
2017. ápr. 20. 15:27
 22/40 anonim ***** válasza:

Figyelj, megbízol lányokat, hogy pénzért terjesszék a bulihelyen, ahova jársz, hogy neked nagy farkad van. Ha ez elterjed, lesz lány, aki kiváncsi lesz, és tovább terjeszti, láncreakció, boldogság, hallelúja.

Na, milyen ötlet?

2017. ápr. 20. 15:31
 23/40 anonim ***** válasza:
Akkor nem marad más megoldás, mint a nagyon szűk gatya.
2017. ápr. 20. 15:33
 24/40 A kérdező kommentje:
22: nem rossz, de szerintem az terjedne el, hogy pénzért veszek rá ilyesmire lányokat :D szóval nem marad más, be kéne csajozni, csak hát ennyi ésszel elég nehéz...
2017. ápr. 20. 15:38
 25/40 anonim ***** válasza:
Ezt jól látod. :D
2017. ápr. 20. 15:39
 26/40 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy balek vagy.

Csajozz aztán hidd el, hogy el fog menni a híre és fognak jönni a nők(ez már az a méret, ami kíváncsivá teszi őket, amit legalább egyszer ki akarnak próbálni, de sokan alapjáraton is kedvelik az ilyen nagyot, főleg, ha tudod használni).

Nem kell ilyen fasságokat csinálni, hogy szűk nadrág meg a többi.

Nyilván, ha strandon látszik, hogy el vagy látva, az nem gáz, nem lehetsz hosszúnadrágban.

Mondjuk attól is függ mit akarsz.

Én itt az oldalon mikor ismerkedek, simán leírom, hogy nagy van.

Eddig egyszer nem volt belőle sértődés, tök jól kezelik a nők(mindkét értelemben:D).

2017. ápr. 20. 15:46
 27/40 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha egy srac fejére van írva higy lúzer, a csajok menekülnek tole, függetlenül a testi paramétereitől. Próbáld a bátyadtol ellesni a dumajat, ha tenyleg annyira sikeres. A méret miatt nem kell félned, ez a gyakoris átlag.
2017. ápr. 20. 15:48
 28/40 anonim ***** válasza:
83%

Attól, hogy nagy a farkad, még kell egy személyiség hozzá, amivel meggyőzöd a lányokat/nőket, hogy akarjanak is tőled valamit... nem a méreted miatt fognak veled lefeküdni

18/L

2017. ápr. 20. 16:16
 29/40 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy van, sose "prezentáltam". Szerinted ez az oka, hogy még szűz vagy? Ennyi erővel minden kisebb mérettel rendelkező srác szűz.
2017. ápr. 20. 16:28
 30/40 anonim ***** válasza:

"bátyám szerint a kisp.csűek dumája ez és neki is nagy van"

Ez a kisp0csúek kontra nagyp0csűek és ki kire irigy duma azt jelzi, hogy akármekkora farkad is van, amíg ennek a hülyeségnek felülsz, addig a szexuális kultúrád egyenlő a nullával.

A méret számít, de nem fontos. Ez lenne a helyes.

Számít, mert egy vékony farokkal egy tág puncit nehezebb kielégíteni. Viszont nem lehetetlen!

A Káma Szútra is 3 méretosztályba sorolja a férfiakat és a nőket(!) is.

Ha a méret osztály azonos akkor a szex jó eséllyel mindkét félnek könnyedén élvezetes, míg ha egy méretkülönbség van addig szintén zavartalanul lehet alkalmazkodni a másikhoz, míg ha 2, azaz kis méretű férfi akar tág lánnyal vagy szűk lány ordas farkú fiúval akkor oda kell figyelni, meg kell válogatni a pózokat, a hevességet, a rákészülés is fontosabb, nem lesz filmes, liftben egymásnak esés, mert annak esélyesen fájdalom, vagy nehézkes toszogatás lesz a vége.

Aztán a mérettől függ még, hogy milyen pózokat lehet bevetni és mit nem.

Hosszú méretű fiúba vastagságtól függetlenül nem minden lány fog tudni tövig beleülni ami máris odafigyelést kíván a póz közben és nem lehet önfeledten élvezkedni. Míg egy rövid cerkával a féloldalt fekvős hátulról támadós vagy falnak arccal nekitámaszkodós hátulról beakasztós, tipikus filmes pózok megoldhatatlanok.

Szóval a méret tényleg nem számít ha az illetőnek a szexuális kultúrája nem konvergál a nullához, hiszen kiváló és elég magasan kielégítő szerető tud ettől még lenni. És ha egy srácról azt terjesztik a csajok, hogy olyan király az ágyban, hogy egy orgazmussal nem ússza meg a szerencsés az messze jobb, mint ha a farokmérete terjedne róla mert az a nagyra kíváncsiakat vonzza, de a nagytól tartókat elijeszti, míg a jó szeretőkre MINDENKI kíváncsi. ;)

És ha sok csajjal akarsz ágyba bújni, akkor ez a titka annak, hogy sikered legyen. Légy jó az ágyban ami a farkad méretétől független.

2017. ápr. 20. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!