Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért köszönhetett rám?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köszönhetett rám? Szexelni akarhatott?

Figyelt kérdés

Én nem egy csúnya, de semmiképpen sem egy jóképű srác vagyok, valamint a rendkivül stresszes gyerek és fiatalkorom miatt szociális fóbia és generalizált szorongás alakult ki nálam... Eddig, ha sikerült valakivel "összejönni", akkor mindig én kezdeményeztem, de kapcsolatom még sosem volt, csak szex.

Multkor amikor utaztam a buszon egy nagyon vonzó, nálam 2-3 évvel idősebb nő köszönt rám csakúgy.

Én sajnos nem tudtam kezelni a helyzetet, így úgy tettem mintha nem vettem volna észre, majd úgyis le kellett szálnom.

Az lenne a kérdésem, hogyha egy nő ilyen spontán rám köszön, akkor az mindenképpen a szexuális vonzalmának a jele? Vagy még milyen okai lehettek (biztos, hogy nem tévesztett össze mással, vannak olyan egyedi ismertető jegyeim melyek nagyon ritkák) ?

Veletek fordúlt már elő, hogy valaki csak így utazás közben akart ismerkedni?

20/f

2017. ápr. 20. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jártam mar en is igy. Azért nem egyből a szexre kell gondolni,szerintem csak meg akart ismerni lehet.
2017. ápr. 20. 14:13
 2/7 anonim válasza:

Nálam minden stimmel, amit leírtál, szocfóbia és generalizált szorongás, sz.r gyerekkor, amikor folyamatosan elmondta mindenki, hogy mennyire nem vagyok semmire sem jó. Csakhogy én egy hét múlva leszek 30, és biztosíthatlak, hogy ha nem keresel segítséget magadnak most, vagy nem kezdesz el keményen dolgozni azon, hogy közel kerülj önmagadhoz, megszeresd magadat (mert ez a "betegség" lényegében arról szól, hogy gyűlölöd saját magad azon részét, amely konfliktushelyzetben rettegést generál ahelyett, hogy felvehetnéd a kesztyűt) ennél csak rosszabb lesz. Ezt le kellett írnom.

A kérdésre válaszolva persze, simán lehet, hogy bejöttél neki, és azt, hogy csak egy átlagos külsejű gyerek vagy könnyen lehet, hogy csak te gondolod magadról. Egy odaadó nő egyébként rengeteget tud dobni az önbecsülésen és a férfivá válás folyamatán, miközben nem szabad elfelejteni persze, hogy a párkapcsolat nem egyedül rólad szól. Az, hogy te kezdeményezel is teljesen rendben van, ez ugyanis a férfi feladata, nem a nőé - bár általában mindig a nő teszi az igazi első lépést, lásd a te példádat. Sajnálom, hogy elmentél, tréningeld magad, persze tudom, hogy nem könnyű, amikor elönti a fejed a lila köd.

2017. ápr. 20. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Az hogy rád köszönt nem azt jelenti hogy dugni akar. Én is szoktam köszönni de nem jelenti azt hogy én azzal a pasival le is akarok feküdni akinek köszönök
2017. ápr. 20. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
3. Akkor mit jelent?
2017. ápr. 20. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Istenem... Azt hogy köszön, mert nem bunkó... Van olyan is, aki nem bunkó, de nem köszön, mert fél.

2017. ápr. 20. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert egy ismeretlennek a buszon nem köszönni az bunkóság volna?

Illetve ki az aki köszön csak úgy valakinek a buszon akit nem is ismer?

2017. ápr. 20. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki csak köszön az nem szexelni akar, nem fogok vitatkozni értetlen kötekedőkkel, bocs.
2017. ápr. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!