Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok imádjátok a néger pasikat?
Figyelt kérdés
Tudtommal sok csajnak bejönnek.Nagy méretű szerszám izomzat és szebb bőszín végett.
Van itt olyan lány aki igy van ezzel? 😋😋
2017. ápr. 19. 18:11
31/38 anonim válasza:
Olyan buta vagy, hogy az már fáj :D de köszi, jót röhögtem! :D ;)
32/38 anonim válasza:
Nem várok el tőled semmit, hiszen te is tudod magadról hogy nem ide való vagy, szerezz magadnak valami busmant, keljetek egybe, legyetek boldogok Afrikába.
33/38 anonim válasza:
Majd pont te fogod megmondani nekem, hogy "hova tartozom" és hova nem... :DD nem tudom mit képzelsz magadról,de ne röhögtess ennyire, mert a végén még megfájdul a hasam :DD nem mintha rád tartozna, de szeptembertôl megint Magyarországon fogok élni. Ezekután nem tudom, hogy fogsz tudni aludni de azért próbálj meg, jó? ;) Nem lenne jó, ha még ennél is butább lennél. Ja és még annyit elárulok, hogy a "busman" barátom magyar származású. ;)
34/38 anonim válasza:
Nem én döntöm el. Ezt mar eldöntötte az idő. Jó lesz neked a busman is, magyar nőnek ugy se kell.
35/38 anonim válasza:
Más kúltúra a fekáké. Azért kúrják meg az utcán a német meg holland miniszoknyás nőket az utcán, mert a nő az ott egy állatfaj. Ha tetszetős, akkor kúrogatják aztán ha hanyatlik a projekt elcseréli a szomszéddal 10 tyúkra vagy egy biciklire. Mindenesetre beverik a száját ha visszapofázni mer
37/38 anonim válasza:
Ez azert marhanagy álltalanosítás.
A nagy szerszám lehet szép de nem biztos hogy jó is vele.
A bőre szebb? Van akinek igen.
Izomzat:egy busmannál?
És nézdmeg Pákot mi benne a vonzó...az ha nincs ott.
Szóval csak attol hogy nagy farku néger még bőven nem leszek oda érte.
38/38 anonim válasza:
Azt természetesen nem tudom, hogy a feketéknek nagyobb-e a szerszámuk, de az biztos, hogy az orgazmus nem függ ettől, hanem az érzelmi kapcsolattól, a technikától, a gyengédségtől, a szenvedélytől, az összeszokottságtól, a két ember közötti ösztönös vonzalomtól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!