Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok imádjátok a néger pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok imádjátok a néger pasikat?

Figyelt kérdés

Tudtommal sok csajnak bejönnek.Nagy méretű szerszám izomzat és szebb bőszín végett.

Van itt olyan lány aki igy van ezzel? 😋😋

2017. ápr. 19. 18:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én egyáltalán nem.

22/L

2017. ápr. 22. 22:13
 12/38 Noisy23 ***** válasza:
59%

Huuuu jezusom,mennyi rasszista van itt....... 😮😮😔

Nekem speciel néger párom van es

1: nem tudom milyen szag kelt bennetek hanyingert,ha rendesen tisztalkodnak semmi baj nincs vele,párom ugyel a tisztasagara - es nem mellekesen ha egy fehér pasi nem ad magara ugyanugy lehet budos,mint akarki más!

2: nem tudom honnan a p.csabol veszitek h olyanok,mint a majmok...??! Ha az alapján gondoljátok ezt,ahogy beszelnek,hat ilyen az akcentusuk,nekik lehet h a tietek er fel egy osemberevel...

3: az,h mindegyiknek nagy szerszama van,csak legenda. Talalkoztam mar hosszú de vekony néger, valamint nagy es vastag magyarral is,tehat ez is különböző mindenkinél de az teny,h nekik genetikabol kifolyolag nagyobb van,mint az atlag europaiaknak.

De gondolom mindannyian rendkivul tapasztaltak vagytok fekete férfiak terén,ebből kifolyolag hatalmazzatok fel magatokat ilyen gusztustalan rasszista,utalkozo kommentekre...

2017. ápr. 22. 22:43
 13/38 anonim ***** válasza:
62%
Most biztos az összes csaj elszégyellte itt magát ettől a kommentől, egyből rohannak is a paphoz, kiengeszteltetni magukat, majd elmondanak 10 maityánkot, meg 4 üdvözlégyet, és egy életen át fogják magukat hibáztatni, hogy nem kell nekik csita...
2017. ápr. 22. 22:55
 14/38 anonim ***** válasza:
26%
Oszinten szolva nem a farka miatt jonnek be nekem a niggak hanem a stilusuk miatt legyen az akarmilyen teren :D csak olyanokan is hallgatok mint Desiigner,Rae Sremmurd, Tyga, A$ap Rocky, Schoolboy Q stb
2017. ápr. 22. 23:02
 15/38 anonim ***** válasza:
8%

14: Az tudod remélem, ha fehér klétedre le "nigga"-zol egy afroamerikait a nagy vizen túl, úgy pofán basz, hogy hanyatt esel. Ez komoly sértés ott.

Nekem nincs velük különösebb bajom. Emberek, mint mindenki. Ettől nem jobb és nem rosszabb senki. Na jó, mondjuk egy szép intimméret lehet plusz pont. ^^

2017. máj. 3. 19:18
 16/38 anonim ***** válasza:
32%
Emberek.... azert viselkednek allatok modjara, csoportosan eroszakoljak a noket. Milyen nagy meretrol beszelsz 14 evesen? Feltolnam neked a 18 cmet, szakadnal szet.
2017. máj. 3. 19:23
 17/38 anonim ***** válasza:
Jajj,már megint az a rasszista,aki normális. :D
2017. máj. 3. 19:36
 18/38 anonim ***** válasza:
Jaj mar megint a liberalis agyu aki szegyenli a sajat fajtajat, aztan a 18 cm is harangozik benne:)
2017. máj. 3. 19:38
 19/38 anonim ***** válasza:
37%

Ember ként nézek rájuk, akár a fehérekre, de egyedül az ijesztően nagy farkuk miatt nem kezdenék kapcsolatba.

Én eddig nem találkoztam "büdös" négerrel, csak ápolatlan büdös fehér emberrel. 18l

2017. máj. 14. 16:49
 20/38 anonim ***** válasza:
Igen! És nem szégyellem.
2017. máj. 21. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!