Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok imádjátok a néger pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok imádjátok a néger pasikat?

Figyelt kérdés

Tudtommal sok csajnak bejönnek.Nagy méretű szerszám izomzat és szebb bőszín végett.

Van itt olyan lány aki igy van ezzel? 😋😋

2017. ápr. 19. 18:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
26%
na megszólaltak a rasszista magyarok....nem "csalódtam". Nem értem, hogy miért lenne valaki attól "kevesebb" csak mert más országba született, vagy mert más bőrszíne van. Ő is ugyanolyan ember mint ti...valaki meg a magyarokat utálja. Fel vagy háborodva? Jogosan. A 21.században már elkéne jutni arra szintre, hogy az embert nézzük és nem a származást.
2017. máj. 21. 19:35
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Költözz ki a németekhez,svédekhez,norvégokhoz, osztrákokhoz, az utóbbi országban épp a napokban erőszakolt meg egy afrikából érkezett majom egy 15 éves osztrák lányt, mert miért ne? Idióta rasszistázó ostoba felmosórongyok. A 21-ik században élünk, el kellene már jutni arra a szintre hogy 300-400 évet lemaradott arab illetve afrikai tehén pásztorokkal nem fekszünk össze, de majd lesz neked saria, jönnek majd az arab kedvenceid aztan ha valami lenge cucc van rajtad, levágják a fejedet, a svédeknél a szőke kèk szemű fehér lányok, sőtétedés után alig mernek utcára menni, mert egy feher lanyra 10 csita jut, és biztos hogy csoportosan erőszakolják meg, de mostanság már a német nők is sírnak, szó szerint, mert rettegnek. Inkabb vagyok rászistáa és maradok a sajat fajtámnál.
2017. máj. 21. 19:52
 23/38 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rasszista, de soha nem éreztem szexuális vonzalmat irántuk, viszont nagyon tudom értékelni az embereket, mindegy milyen színű a bőrük...
2017. máj. 21. 19:57
 24/38 anonim ***** válasza:
26%

Először is Bécsben élek, tudom milyen a város. Másodszor is pedig, milyen ironikus, hogy pont az arabokat írtad, mikor félig arab vagyok. Úgyhogy köszi a "felvilágosítást".

Nem mondom, hogy amiket leírtál azok nem igazak, de az embert kéne nézni nem az országot....elárulom, hogy a magyarok híre sem fényes külföldön. Volt már, hogy egy osztrák nő elhordott kis szegény kelet-európai magyarnak, aki csak azért van Ausztriában, hogy felvegye segélyt és semmit nem csinál, és még folytatta sok kedves dologgal a magyarokról. Igaza volt-e? Igen, valóban ez nagyon sok magyarra igaz. De nem rám és nem minden magyarra. Ahogy a "kedves" szavaid sem igazak minden arabra.

2017. máj. 21. 23:41
 25/38 anonim ***** válasza:
Ja hogy te már a multikulti gyümölcse vagy? Az más, inkább vagy arab te is, a magyar nőknek ne reklámozzatok ilyeneket mert a 90% legalább nem vevő erre, beszelgetek itt sok másik lánnyal, és a nagyon nagy hányada elutasító szerencsére. Igen tudunk a segélyes sztoriról, de mivel neked sötétebb árnyalatú a bőröd, ezért valószínűleg cigány származásúnak néztek, csak mert a magyar az dolgozni megy ki, nem eltartatni magát. Tehát nem a magyarokról beszélünk megent'.
2017. máj. 22. 05:01
 26/38 anonim ***** válasza:

Olyanokról írsz, amikről fogalmad sincs. "Csak mert a magyar dolgozni megy ki". Én élek Ausztriában, szóval valószínűleg van némi tapasztalatom, ellentétben veled. Másfelől meg nagyon jó, hogy elkönyvelsz cigánynak a "sötét bőröm" alapján. Ember, azt se tudod, hogy hogy nézek ki. Elárulom, hogy soha nem néztek cigánynak és sötét bőröm sincs, de persze te ezt is biztos jobban tudod. És segélyt felvevő magyarnak is egyik osztrák kollégám hívott a munkahelyen. Szóval ironikus volt, hogy pont a munkahelyen hord el....de neki is ilyen előítéletes felfogása volt mint neked, pedig egyáltalán nem volt igaza.

Kívánom neked, hogy majd te is tapasztald meg ezt a rasszista hozzáállást ami neked van. Ja és még valami. A magyaroknak igen is tanulniuk kéne az araboktól, törököktől, mert velünk ellentétben ők nem egymást szúrják hátba, hanem segítenek egymásnak. Nem csoda, hogy néhány magyar ismerősöm már meg sem szólal magyarul, ha más magyar is a közelben van. Az összetartás az 0 a legtöbb "honfitársainkban".

2017. máj. 22. 10:41
 27/38 A kérdező kommentje:
Jó abba lehet hagyni mert semmi köze ennek a kérdéshez.Irkáljatok privátban vagy ahol akartok de ne itt.
2017. máj. 22. 14:30
 28/38 anonim ***** válasza:
Olyat mondok amiről tudok, mert van kint ismerősöm. De te nem is vagy magyar, és ezt tudod is magadról, nem tudom mit kalimpálsz akkor. Ha félig arab vagy, fehér nem is lehetsz teljesen, és igen, az orkok azért mennek ki nyugatra hogy ott is felvegyék a szociális segílyt, dolgozni nem akarnak ott se. Mit kellene tanulnia a magyaroknak az araboktól? Hogyan verjék agyon a saját asszonyaikat mert nem hordott nikábot meg burkát? Kimennek a németekhez a kurdok aztán egymásnak esnek a törökökkel, a menekült.... szálásokon meg egymást aprítják a frissen érkezettek, a saját asszonyaikat meg erőszakolják, sok telivér arab nő inkább európai férfit néz magának, mert az arab férje úgy tartja mint a kutyát. Kicsit sem hiszem hogy a magyar lányoknak ilyennekkel meg afrikai tehén pásztorokkal kellene egybekelni. De nem is akarnak, szerencsére. Amíg voltak normális vezérei ennek az orszagnak addig volt normalis, tehat nem kell nekunk a multikulti hidd el....
2017. máj. 22. 18:38
 29/38 anonim ***** válasza:

Tipikusan az a példája vagy az embereknek, akik semmit nem tudnak, csak verik magukat, hogy ők aztán nagyon okosak. Attól, hogy van ismerősöd kint, személyes tapasztalod nincs. És mint már írtam, nem mondtam, hogy a dolgok amik megtörténtek, azok nem igazak. Csupán azt mondtam, hogy nem egy országot, népet kell kollektíven elítélni, hanem azokat az embereket, akik elkövették. Nem értem mitől tartod magad jobbra bárkinél. Attól, hogy valaki egy bizonyos országba született, vagy más bőrszínnel nem kevesebb. Egy néger is lehet kedves, értelmes ember. Te is születhettél volna Etiópiába például. Hogy esne akkor az ilyen rasszista megszólalások?

Az pedig, hogy nem vagyok magyar eléggé erős kifejezés. Semmit nem tudsz rólam, azt se tudod, hogy nézek ki de garantálom, hogy nem mondtad volna meg, hogy nem vagyok teljesen magyar hacsak nem a nevemből. De elárulom, hogy vannak fehér bőrű arabok, ha nem tudnád. Magyarországon születtem, szinte egész életemben ott éltem, és kéthetente hazajárok. A fél családom magyar, magyar az anyanyelvem, ha nem tűnt volna fel. Hadd döntsem már én el, hogy mi vagyok és mi nem vagyok. De hidd el, ha ezt jelentené magyarnak lenni, hogy a te beszűkült látóköröd a norma, akkor a világ összes pénzéért sem akarnék magyar lenni. Még szerencse, hogy nem mindenki ilyen visszamaradott gondolkodású mint te.

Majd ha egyszer kimész külföldre élni, de nem turistáskodni, akkor megtudod miről beszélek, addig nem. A magyarokat sem szereti mindenki de ha majd felháborodsz és ilyen emberrel találod magad szembe aki elhord mindennek csak azért mert magyar vagy és minden egyéb más ok nélkül, akkor megérted, hogy mit jelent az éremnek a másik oldalán lenni. Most még lehet nagy a szád, de kíváncsi lennék akkor mi lenne. További szép napot!

2017. máj. 22. 20:36
 30/38 anonim ***** válasza:

Tipikus, mert messziről jött ember azt mond amit akar. Főleg ilyen rasszistázó hígagyúak. Az a dolgok amik megtörténtek azok megmutatják hogy foggal körömmel tiltakozzunk ellenetek, mert amit csináltok, az kb a középkorban elmegy de nem a 21 században. Nem kell tudnod hiszen nem ide tartozol, az hogy miért tartom magam jobbnak, már kifejtettem, még 10x minek? Jó akkor te szedj össze makákót, elvégre az arabok meg ezek, nagyon jól megférnek egymás között, persze szigorúan hordákba verődve.

Nem unalmas még ez a rászistázó szöveg? Nem hívott titket senki, de a gorillákat se hogy jöjjenek ide élősködni,gyilkolni,rabolni, a kedvenceid rasszizmusát pedig jól mutatja az Afrikában genetika elváltozásokkal született szenesekről, akik "fehérnek" születtek, a sötétebb árnyalatú fajtársaik ezt úgy dijazzák - mert pigment hiányosak és így albínók - hogy kínozzák, kiközösítik, megölik őket, kénytelenek elzárva élni, de még így se garantált hogy élve maradnak, mert mint mondtam a fajtársaik utálják őket mert fehérek, és akkor nekünk meg aranyosnak kellene találnunk őket ugye? Meg hemperegni velük? Hát nem. Magyar az anyanyelved? Aszta, itt már mindenféle jött ment magyarnak mondja magát, csak a magyarok nem, aztán még propagálják is az ilyen idegenek itt hogy nekünk márpedig jó lenne a busman, csak a magad nevében beszélj. Nem tudom elégszer elpofázni, nem egy nem kettő másik lányt kérdeztem erről, és mind fújolt hogy neki nem kellene, igazuk van, nem akarják elvágatni a torkukat, mindenféle ismeretlen betegséget összeszedni. Ne akarj magyar lenni, mert nem tudod milyen, de elmondom neked, hogy még jobban elmenjen a kedved, az oroszokhoz nagyon közel állunk, ott tudod mennyire szeretik az ilyeneket? Ott is volt hogy muszlimok megöltek egy 15 éves orosz lányt, előbb megerőszakolták majd elvágták a torkát, ez már nem most volt, csak ott nem maradt megtorlatlanul, mert már a muszlimok se élnek:) az átlag orosz tudja hogy kell ezt kezelni, senki nem hívta őket oda se, de amíg ott vendégek, addig tisztelik az ottani kulturat, meg az ottani nőket is, mert ha nem, végük van:)

Résen vagyok, látom hogy milyenek ezek az állatias kultúrák, jó szük látókörűnek lenni, jó dolog a sajátjai között járni, de tuggyuk mán' aki nem fogadja el ezt a sok ősembert az szűk látókörű meg rászistá, de izgi. A magyarokra Európa egy mocskos szót ne szóljon, állandóan a seggüket védtük ahogy most is, aztán ide köpködnek, utána meg az osztrák tetu meg a nemet is ide menekul hazat venni, először ide ugat, majd harmad meg negyed magával itt vasarol hazat, mert otthon nem erzi magat biztonsagban:) minket utal, de ide tolja a kepet:) Nem tudna elhordani, mert elkuldenem a fäszba, ingyen is bermentve volt a seggetek vedve folyton, aztan csak rúgtak belénk, akik folyton ugatnak most meg ide menekulnek. Na ez a gusztustalan.

2017. máj. 22. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!