Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vam még rajtam kívül itt ilyen lány vagy csak én vagyok ennyire defektes?
Figyelt kérdés
Szóval 19 vagyok még szűz, tetszenek a korombeli fiúk, de a szüzességemet egy 35 fölötti "férfival" szeretném elveszteni. nem akarok járni meg minden, csak az első alkalomról lenne szó, legalábbis most így gondolom hihihi
hol találok ilyen pasit , ugyértem aki nem hajt el a korom miatt?
2017. ápr. 19. 16:22
11/12 anonim válasza:
De miért nem felel meg egy szűz srác? (Én nem vagyok az).
De emlékszem, hogy mennyit szívtam a szüzességem elvesztésével és pont azért mert a szűz csajok mind tapasztalt pasival akarják elveszíteni. Utána meg már nem akarják "tanítgatni" a szűz srácokat. Így egyszerű matek, hogy miért van annyi huszonéves szűz férfi.
12/12 anonim válasza:
Én is szűz voltam 21 éves koromig. Jobb ha nem görcsölsz rá és inkább a tanulással,karrierrel foglalkozol pasi meg jön ha meg nem akkor kerítessz lehet netről is. Nekem nem csak ez volt az okom rá hogy rágörcsöltem erre aminek az eredménye az lett hogy a szakomat szúrtam volna el. Ha most utólag visszagondolva választanom kéne. Inkább most kezdenék el pasizni 23 évesen de lennék előrébb ugyanis ez húzósabb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!