Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vam még rajtam kívül itt ilyen lány vagy csak én vagyok ennyire defektes?
Szóval 19 vagyok még szűz, tetszenek a korombeli fiúk, de a szüzességemet egy 35 fölötti "férfival" szeretném elveszteni. nem akarok járni meg minden, csak az első alkalomról lenne szó, legalábbis most így gondolom hihihi
hol találok ilyen pasit , ugyértem aki nem hajt el a korom miatt?
Szerintem jó ötlet.
Jelentkezőt meg nyilván találsz rá, csak nagyon óvatos, és válogatós légy. Ne kapkodd el!
De a férfiak nagy része ezért marad sokkal továb szűz mint a lányok.
Utána meg úgy már nem kell.
Az eredeti kérdés ugyan lányokhoz szólt, de az az érzésem,
hogy az eddigi válaszolók többsége is férfi, az alkérdés
utolsó sora pedig kifejezetten feljogosít a válaszadásra.
Általánosságban ami egy lány szüzességének elvesztését illeti, egy idősebb és tapasztaltabb férfi már jól tudja kontrollálni h. mikor mit tesz, képes maximálisan a partnerre figyelni, türelmesebb tud lenni, kevésbé érik meglepetések az esemény során, vszleg nem fog gyorsan elmenni, ha szükséges képes lassítani, a tapasztalatából csak jó származhat a legelső alkalommal, ha hajlandó rá.
Vannak szexológusok, akik a dolog technikája szempontjából kifejezetten azt tartják ideálisnak, ha jelentős a korkülönbség a párok között (a szexuális életbe bevezetéskor).
A fiatalabb férfiak természetesen mindezt hevesen ellenzik.
Tehát ez nem egy defektes ötlet.
Mielőtt bárki önreklámmal vádolna, le kell írnom, hogy rám
(sajnos) már nem vonatkozik az elképzelés.
44/F
Hihihi - nem 9 éves vagy?!
Ennyi ésszel NE szexelj, mert terhes is maradsz.
Ennyikeh, jött 43 (!) privi, mind pasitól, ide is csak pasik írnak....
Persze, gondolom mind igazat írt aki azt írta, hogy már több hozzám hasonló lánnyal találkozott...mégha egy ilyen se válaszolt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!