Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most őszintén, titeket mi a fene vonz egy tini lányon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 20 éves srác vagyok. A húgomnak köszönhetően ismerek pár 14 év körüli lányt, de semmi vonzót nem látok bennük/rajtuk... Egyszerűen nem tudom, hogy mások miért vonzódnak ennyire hozzájuk. Én lennék a vak? Vagy egyszerűen nincs szerencsém olyan fiatal lányokhoz, mint nektek? Olyan helyen lakom, ahol csak normális lányok vannak? Nem tudom... Húgom sulija Pesten van, mint az enyém, és szokszor voltam már ott, de akárhányszor megnéztem a hetedikes, nyolcadikos diák lányokat, sosem láttam vonzó leányzót... Suli után általában a haverjaimmal csavargok a városban, bulizni is szoktam, de semmi. 1 héttel ezelőtt volt, hogy kint ültünk egy parkban, a barátnőm is ott volt, és elment 2 lány előttünk, én ránézésre megmondtam, hogy 13 évesek, a haverjaim meg azt mondták, hogy ne hülyéskedjek már, 16 évesek simán megvannak. Ketten utánuk is mentek, aztán úgy jöttek vissza, hogy igazam volt... Akkor ez most azt jelenti, hogy velem van a baj? Elkéne menjek egy szexuálpszichológushoz?2017. ápr. 18. 20:44
21/24 anonim válasza:
Nagyon bejönnek! Egyedül a gyerekességük taszító.
21/F
22/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk már felesleges újra átgondolni, a 17-es válaszomban már választ adtam a ”relytvényre”.
2017. ápr. 18. 21:45
23/24 A kérdező kommentje:
Rejtvény*
2017. ápr. 18. 21:47
24/24 anonim válasza:
Egy 18-20 éves fiú már aktív szeretne lenni szexuálisan. Egy 13-14 éves lány azért még nem érett erre, valljuk be. Ha mégis hajlandó rá, az azért van, mert naiv és szerelmes. Egy normális fiú ezt nem használja ki. Én is voltam 14 évesen 20 éves fiúba szerelmes. Egészen összetörte a szívemet, amikor egy házibuliban egy 20 éves lánnyal kezdett kavarni. Utólag le a kalappal előtte, és jól tette, mert nem egy 14 éves lánykát kell megrontani.
Nekem még hónapokig, akár évekig udvarolhatott volna, és valljuk be egy 20 éves fiú nem éppen erre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!