Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most őszintén, titeket mi a fene vonz egy tini lányon?
Finom, fiatal, puha bőrük van. Édesek, ártatlanok, nem érte őket még csalódás az életben és ezért nem is keserűek, gyanakvóak. A húsuk olyan friss, édes mindenhol. Olyan rajongással tudnak szeretni, ahogy te is szeretted az első szerelme(i)det kamasz korodban.
(Azt meg kvára nem értem hogy miért csak egy dolgot fogadtok el egy általános igazságként. Van akinek ez jön be, van akinek meg az. Veled van baj amiért a szőkék jönnek be neked, vagy velem amiért a barnák? Vagy talán egyik sem? - Na itt is ilyen a helyzet)
21/f, egyetemista, 16 éves barátnővel; 21/pedofil; 21/nemnormális
Bocs, nem írtam...
Kort és nemet is írjatok, ha lehet!
gyerekek, már nincs olyan, hogy normális, az objektivitás ideje lejárt a posztmodernnel...
nincs egységes világkép
van, akinek ez jön be, van akinek az
ha neked nem jön be, tök oké, nem kell, amúgy szerintem is fura, mert más érzelmi, értelmi fejlettség
de ha bejön, és találsz valakit, akivel szeretitek egymást, és tudsz rá várni, és nem erőltetsz semmit, akkor csináld, élved, lehetsz 16 évessel 21 évesen.. az nem durva
az a durva, hogy 30 éves férfiak 9 éves lányokkal házasodnak Idiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!