Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » De most őszintén, titeket mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De most őszintén, titeket mi a fene vonz egy tini lányon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 20 éves srác vagyok. A húgomnak köszönhetően ismerek pár 14 év körüli lányt, de semmi vonzót nem látok bennük/rajtuk... Egyszerűen nem tudom, hogy mások miért vonzódnak ennyire hozzájuk. Én lennék a vak? Vagy egyszerűen nincs szerencsém olyan fiatal lányokhoz, mint nektek? Olyan helyen lakom, ahol csak normális lányok vannak? Nem tudom... Húgom sulija Pesten van, mint az enyém, és szokszor voltam már ott, de akárhányszor megnéztem a hetedikes, nyolcadikos diák lányokat, sosem láttam vonzó leányzót... Suli után általában a haverjaimmal csavargok a városban, bulizni is szoktam, de semmi. 1 héttel ezelőtt volt, hogy kint ültünk egy parkban, a barátnőm is ott volt, és elment 2 lány előttünk, én ránézésre megmondtam, hogy 13 évesek, a haverjaim meg azt mondták, hogy ne hülyéskedjek már, 16 évesek simán megvannak. Ketten utánuk is mentek, aztán úgy jöttek vissza, hogy igazam volt... Akkor ez most azt jelenti, hogy velem van a baj? Elkéne menjek egy szexuálpszichológushoz?

2017. ápr. 18. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

18 éves lány vagyok

utolsó voltam

2017. ápr. 18. 21:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Te milyen kocsit szeretnél, újat vagy régit? Na látod, én is ezért akarok fiatal csajt ;)

25F

2017. ápr. 18. 21:08
 13/24 A kérdező kommentje:
Én milyen kocsit szeretnék? Olyat, ami működik... Remélem érted mire céloztam ezzel.
2017. ápr. 18. 21:15
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Én például egy 20-25 éves csávóval le sem állnék bár van pár fiú ismerősöm aki 20 éves mégsem beszélnék/flörtölnék velük ha bejelentenék hogy tetszek nekik ... Más kor és más felfogás . Igazából az ilyeneket akik 14-16 évesen egy egyetemista korú sráccal járnak a szüleit nyakon vágnám jól hogy ezt hogy engedhették a lányuknak ... Én gondolkodok rosszul vagy ez nem normális nevelés szempontjából ? -.-" szerintem a gyereket itt rontják végképp el ... Anya vagy apa engem (nem szoktak sose verni otthon ) úgy nyakon vágna hogy a faj adná a másikat ... És még igazuk is lenne
2017. ápr. 18. 21:18
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó voltam korom :15/L
2017. ápr. 18. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

13:

Ez egy nőnél akkor a te szavaid alapján azt jelenti hogy lehet úgy 15-50 éves kor között bárhol. Szexuálisan egy nő ennyi idősen működik. Gyerekvállalás szempontjából meg 18-30 évesen.

14:

A szüleimnél apa 29, anya 21 éves volt amikor összeházasodtak. A nagyszüleimnél papa 24 éves volt, mama 18 éves amikor összeházasodtak, de már 17 éves korában megígérte mamának hogy elveszi majd, miután leérettségizett.

2017. ápr. 18. 21:30
 17/24 A kérdező kommentje:

Néhányan annyira gyerekesen tudtok viselkedni/gondolkozni...

Pl. mi az, hogy azért kell neked egy fiatal lány, mert fiatal, puha bőre van, ártatlan, stb.? Képzeld, egy 20 évesnek is meglehetnek ezen tulajdonságai, pl. a barátnőmre ez mind jellemző(18 éves)

Vagy pl. azért választani egy fiatal lányt, mert az ”új”?

Melyik a jobb? Egy olyan lánnyal lenni, aki már ”régi”, viszont tud szeretni, vagy egy olyan lánnyal lenni, aki ”új”, de nem tud úgy szeretni? Szerintem az első...

2017. ápr. 18. 21:38
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Ahol lakom, az itteni 14 évesek alsó hangon kinéznek 16-17-nek testi fejlettséget nézve. Szóval rohadtul szexik és izgatóak.
2017. ápr. 18. 21:39
 19/24 A kérdező kommentje:
#16, Rosszul értelmezted a 13-as válaszomat... Gondold kicsit át, ha kérhetlek.
2017. ápr. 18. 21:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Nagyon bejönnek! Egyedül a gyerekességük taszító.

21/yF

2017. ápr. 18. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!