Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavaró, hogy alig van ondóm?
5-10 perces maszti után 1, max 1.5 milliliter szokott jönni és alig van benne sperma, főleg csak az átlátszó jön.
19 éves leszek.
Kedves Kérdező!
Ajánlom, hogy keressen fel egy urológust. Átlagosan egy-egy ejakulációkor 3-7 ml lövell ki a pénisz, benne a férfiak 40-360 millió ivarsejtjével.
Amúgy annyira nem vagyok oda, mert amúgy sem szeretnék gyereket.
Az érdekelne, hogy szexuálisan zavaró, taszitó e?
Kedves Kérdező!
Amennyiben több napos vagy hetes önmegtartóztatás után hatalmas izgalmi állapotba kerül a férfi lehetséges ekkora mennyiség is. Az nem több, mint egy evőkanálnyi. Szexuálisan vissza taszító-e? Erre nincs teljesen megfelelő válasz. Hiszen több fajta nő létezik. De amennyiben óvszerbe élvez el, akkor nem látszik a mennyiség. Illetve két jó oldala is van: kevesebbet kell takarítani.
Nem szeretne gyereket? Lehetséges, hogy most ezt gondolja, de gondoljon a jövőre. Biztos, hogy 10 év múlva sem szeretne? Akkor meg már bánni fogja, hogy nem ment el vizsgálatra.
A spermabankba tökéletes sperma mintákat lehetséges csak leadni. Sajnos az Ön mennyisége nem éri el az alsó határt sem, ezért ajánlom a szakorvost.
Érdemes elolvasni ez a szakmailag ellenőrzött cikket:
Azzal az infóval miért nem segíted a kedves hozzászólükat, hogy hetente hány alkalommal vered ki a faxod?
Hanyagold a masztizást, HETI egy alkalomra, hidd el nekem, sokkal több lesz mennyiségre is és sokkal több "fehér" is lesz benne!
Köszi a válaszokat! Közben utána olvastam és semmiképpen sem elegendő, na mind1.
Amúgy 2 naponta 1x önkielégitek, de volt hohy már 2 hétig hanyagoltam és akkor sem volt sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!