Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez mennyire zavaró?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik mellbimbóm így "befelé" áll, és csak ritkán, ha nagyon hideg vsn, vagy nagyon-nagyon vagyok felizgatva, akkor áll "normálisan". Ez titeket mennyire zavar?2017. ápr. 12. 18:53
3/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
A 0 és a leszarom között mozog, nem tudom pontosan melyikhez van közelebb.
4/8 Ramone válasza:
Nem zavar... Nekem meg mindkét heregolyom kisebb mint a másik
5/8 anonim válasza:
Engem sem, ettől még ugyanúgy felállna rád a farkam.
7/8 anonim válasza:
befelé forduló mellbimbónak hívják, vannak nők, akiknek ilyen van, és azoknak is van pasijuk, szóval no para :)
8/8 anonim válasza:
Semmi probléma. Ha magától ki tud fordulni, akkor semmi bajod nem lesz vele.
A fiúk is szeretik kifordítani, csak szólok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!