Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy jobban bírjam a szexet? (Lány vagyok)
Egy óra együtt lét után olyan mintha elfáradna a hüvelyem. Elég sok orgazmusom szokott lenni egy együtt lét alkalmával (akar 10 is) és utána kiszáradok, meg dörzsöl, pedig a párom még bírná.
Milyen trükkök vannak nőknek, higy tovább bírják?
(Ha elhúzzuk az én orgazmusaim az se jó, már próbáltuk)
Esetleg más a síkosítón kívül?
(Nem is az, hogy neki nem elég - az is - de én is szeretném még csak a puncim nem bírja már)
Tudom,hogy nem vagyunk egyformák,de tuti,hogy kb.10 orgazmusod van?Kicsit soknak tűnik.Fura,hogy nem dőlsz ki utána,hanem szíved szerint még tovább csinálnád.
A síkosítón kívül nincs más,ami síkosítana,ha a kettőtök nedve nem lenne elég.
mekkora párodnak?
elvileg ha élvezed, folyton nedvesedned kéne. Mi a baj a sikositoval?
Ez nem stimmel ...
Akkor az nem orgazmus ha kiszaradsz es kivanos vagy meg ...
2-3 igazi utan mar elegge kidolnek a nok
Nem tudom mennyire vagytok bevállalósak, de akkor mit szólnál ha az egy óra után kicsit váltanátok?
10-15 perc orál mindkét részről, addig tud regenerálódni a puncid, vagy bedobhatjátok az anált is mint színesítő elemet. Az is egy 10-15 perc és akkor utána már mehet normálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!