Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket visszataszítana szex közben az aranyér?
Figyelt kérdés
Már évek óta van aranyerem, szerncsére semmiféle fájdalommal nem jár. Még szűz vagyok, most kezdtünk el a barátommal intimebbek lenni. Eléggé félek, hogy mit fog szólni hozzá, ha meglátja. Célozgatott rá, hogy legközelebb benne lenne az orálban, de nagyon gáz, ha "lemegy rajtam" és ott van az aranyér?(Meg majd a jövőben közösülés közben) L2017. ápr. 13. 17:47
11/12 anonim válasza:
Egy megfelelő dokinak mindenképpen mutasd meg.
A barátod mit szólt hozzá? Elárultad neki? vagy még nem jutottatok el odáig?
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es, bár nem voltam még orvosnál, de alaposabb utánanézés után azt mondanám, hogy ez tényleg csak egy ilyen bőrkinövés. Már éppen egy kő esett le a szívemről, viszont most meg észrevettem, hogy több belső aranyerem is van.:(( És így hirtelen fogalmam sincs, hogy milyen dokihoz menjek ezekkel. Valaki segítség? Eléggé kétségbe vagyok sajnos esve...
2017. máj. 30. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!