Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex milyen gyakran lehet? Mik a kockázatai?
Akik szeretik az anàlt milyen sűrűn csináljátok, gumival vagy nélküle?volt már utána vagy közben negativ élményetek? kakás lett-e vagy ilyesmik.
Igaz az, hogy ha napi szinten van, akkor a segglyuk màr nem megy össze, és a széklet bent tartás miatt is lehetnek problémák?
Aranyeret is lehet kapni miatta?
Én lány vagyok és csináltuk már, de nem sűrűn.
1-es én nem szeretném rendszeressé, jó ez így hogy néha van :D
beöntést nem szeretnék, nem csináltam még. előtte nyilván megnéztem hogy teljesen tiszta vagyok-e és sosem lett olyan neki.
Nekem volt egy barátnőm aki úgyan úgy elélvezett anál alatt mit sima szex alatt... igazából ezért is lett vége a kapcsolatnak mert én megutáltam az análszexet...
Nézd ha fatörzs méretű farok van benned napi szinten 1-1.5 órát akkor igen tönkreteszi a záróizmot
ha viszont csak kiegészítésképpen használod mondjuk a párod elkezdi a rendes lyukba majd a végén a másikba fejezi be (10 percet van benne) semmi bajod nem lesz még napi análnál se 60-70 éves korodig!
köszi a válaszokat :)
és azt hogy tudnám megértetni a barátommal hogy én nem szeretném mert a sima szex jobb Mert mindig felhozza ha elkezdjük.. mert hogy a multkori nagyon jó volt neki..
nekemis
csak hogy utána nem túl kellemes (2napig pukizni nyilvános helyen is előfordult:D)
meg utána nekem 1-2órával higabb székletem volt, vagy máskor pont szorulásom
2hetente.
gumival.
nem.
igaz,ha évekig napiszinten cisnáljátok.
nem tudom.
örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!