Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket visszataszítana szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket visszataszítana szex közben az aranyér?

Figyelt kérdés
Már évek óta van aranyerem, szerncsére semmiféle fájdalommal nem jár. Még szűz vagyok, most kezdtünk el a barátommal intimebbek lenni. Eléggé félek, hogy mit fog szólni hozzá, ha meglátja. Célozgatott rá, hogy legközelebb benne lenne az orálban, de nagyon gáz, ha "lemegy rajtam" és ott van az aranyér?(Meg majd a jövőben közösülés közben) L

2017. ápr. 13. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyet nyugodtan megbeszélveted vele. Az ember nem árt ha tud erről. :)
2017. ápr. 13. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Arra mar van műtét, nem?
2017. ápr. 13. 17:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Eddig úgy tudtam, hogy műtét csak akkor indokolt az orvodok számára, ha az aranyér igen előrehaladott állapotban van. Érdemes lenne elmennem egy vizsgálatra?
2017. ápr. 13. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Biztos. 2017van, csak tudnak már vele valamit kezdeni.

Ha megmondod az orvosnak, hogy zavar, lehet előál valamivel.

2017. ápr. 13. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem gaz egyaltalan

Van tobbfele mutet, de igazabol ismeroseim akik megcsinaltattak arrol szamoltak bebe, hogy max fel even belul ugyanugy visszajon. Apumnak is mutottek es par honap mulva megint kijott neki

2017. ápr. 13. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Látszik, h szétteszed a lábikóid? A kérdés az, h mennyire.
2017. ápr. 14. 14:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos látszik, mivel teljesen kinn van.:(
2017. ápr. 23. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Tangát hordasz legalább?

Mert az is csak dörgöli folyamatosan és ha úgy kakilsz, h nem tudsz utána mindjárt tusloni, még a kakit is oda dörgöli a nunidhoz, h pl biiklizel, vagy ilyesmi.

2017. ápr. 23. 13:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem, soha nem is hordtam.
2017. máj. 6. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Jaja ezt érdemes megműttetni. Lehet, hogy nem is aranyér, csak valami kinövés (szokott ilyen is lenni végbéltájékon).
2017. máj. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!