Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan akit megláttak/meghallottak szex közben a szülei?
Hogy történt pontosan?
Mondtak utána valamit?
Hány évesek vagytok?
Velem tegnap történt egy nagyon kínos eset amikor a barátnőmmel voltam. Amikor elkezdtük nem volt itthon senki, közben hazaért az anyukám, és mi ezt nem hallottuk, és hát hallhatott tőlünk hangokat a szobából. Aztán amikor befejeztük, és mentünk ki a fürdőszobába meztelenül akkor láttuk meg hogy itthon van, és hát meglátott minket meztelenül...nagyon gáz volt...
19f
(barátnőm 18)
Egy telken van két házunk. Mi az exemmel a kicsibrn aludtunk,vagyis amúgy szexeltünk.
Egyszer hallottam,mintha valaki az ablak alatt járkálna. De nem törődtem vele.
Aztán másnap reggel anya kérdezte tőlem,hogy mik voltak azok a hangok?
Pedig egyáltalán nem voltunk hangosak,sőt,szinte hangot sem adtunk ki.
De végül még én vontam kérdőre őt,hogy mit járkál az éjszaka közepén a másik ház ablaka alatt. 😁
Nem tudom hány éves voltam,olyan 18 körül lehettem,exem 3 évvel idősebb volt.
Hallani minket szerintem sűrűn. Régen a szüleimnél a szobám a konyhához közel volt. Bizony néha elég hangosan élvezett a párom. Többször volt, mikor kimentem utána az anyukám elég piros fejjel mosogatott, és elég zavart volt. :D
De hát ő is volt fiatal, elvégre én is, ti is "lettünk" valahogy... :D
Egyszer a volt anyósom ránk nyitott,mikor a fiát szoptam. 😂
A jelenlegi párommal is volt olyan,hogy anyuka ránk nyitott szex közben,de nem látott semmit,mert magunkra húztuk a takarót,de nyilvánvaló volt,hogy mit csináltunk. Azóta még akkor is kopog,ha félig nyitva van az ajtó.
Látni még nem láttak, de mikor még ezer éve, fiatalkoromban otthon laktam, akkor csomószor keféltem otthon a csajaimmal. És hát kizárt, hogy nem hallották, mert az egész ház visszhangzott.
De sose szóltak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!