Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátoék szülei és tesoi meghallottak szex közben :S Mit gondolhatnak? Ciki lesz ezek után találkozni velük?
Figyelt kérdés
A barátom mondta, hogy emlitették neki, hogy hallottak minket éjszaka, oké, kissé hangosak voltunk... :S nagyon ciki?2009. nov. 22. 18:11
1/9 anonim válasza:
Már miért lenne ciki, ha egészséges nemi életet élsz?
2/9 anonim válasza:
Hát eléggé. Legközelebb legyetek másokra is tekintettel ha nem egyedül vagytok.
3/9 anonim válasza:
én egy darabig tuti nem mernék a szemükbe nézni :S de hát előfordul az ilyesmi... lépj túl rajta! ha esetleg említik a dolgot, csak nevess rajta, és mondd, h legközelebb halkabbak lesztek :D
4/9 anonim válasza:
Ha rakerdeznek akkor neves es vagj hozza cinkos pofat... 'hehe es meg jo is volt' akinek nem tetszik az ne halgassa! de leghozelebb en kicsit halkabbra vennem az elvezetet!
5/9 anonim válasza:
Mond nekik: Legközelebb el is mehettek itthonról ha nem tetszik valami.
6/9 Andrewka válasza:
Azért már nehogy a csaj küldje el anyóst a saját házából!
Szerintem neked már nem fogják említeni azért mondták a barátodnak. Úgyhogy nem kell belőle ügyet csinálni. De azért legközelebb legyetek halkabbak.
22/f
7/9 anonim válasza:
Ismerős szitu. Anno barátom nagyija ránk nyitott.. Nos mit ne mondjak szörnyen éreztem magam. Pedig kopogott és barátom mondta, hogy most ne.. De nagyika kicsit nagyott hall:S:D Azt hittem elsüllyedek..:) De elmúlik, egy-két hét és senki nem emlékszik rá!
8/9 anonim válasza:
Ne görcsölj ezen felesleges ez így történt legközelebb figyelj oda, meg ha régóta vagytok 1üt akkor gondolom, hogy a szülök sejtik, hogy nem csak kártyáztok este.
Ne feledd: Húzd ki magad és mosolyogj, mintha mi se történt volna ez a legjobb amit tehetsz
9/9 A kérdező kommentje:
köszi :) persze, halkabbak leszünk, alap :D
csak nemtudom, hogy nézzek a szemükbe, de igaz, megtörtént, kár ezen görcsölni
2009. nov. 24. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!