Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki képes a csikló és hüvelyi orgazmusra is?
Szerintem félrevezető kétféle orgazmusról beszélni. Az orgazmus ugyanaz az érzés, de van aki csak csiklóizgatás által tudja átélni, és van, aki hüvelyi izgatás által is. Van, aki úgy is át tudja élni, ha csak a mellét izgatják. Sőt, sok nő képes mindenféle mechanikai izgatás nélkül is az orgazmusra, pl. álmában. Én ébredtem már arra, hogy orgazmusom van.
Az intenzitásban, hosszban persze lehetnek különbségek, de ez nem csak attól függ, hogyan idéződött elő.
"nincs lényeges különbség, mert bármilyen ingerlésről is legyen szó, ugyanaz az idegrendszeri változás jön létre a testben az orgazmus fázisában."
" Nincs „kétféle orgazmus”. A legkülönbözőbb módon elért orgazmusokat is ugyanazok a testi változások jellemzik, s nem egyszerűen az ingerlés módjától függ az orgazmus minősége, mert abban sok egyéb tényező is közrejátszik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!