Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok képes hüvelyi orgazmusra, vagy ez pont az volt, csak csikló izgatás nélkül nem megy?
Szex közben nem tudom elérni az orgazmust. Szinte minden pózban ézrem azt a rettenetesen erős,egypontba gyűlő kéjes érzést a G-pontomnál,amit nagyon élvezek,de olyan,mintha nem tudna "kiszabadulni". Ez mire utal? Ujjazás közben mindig van orgazmusom. A párom először eléri ugyanazt az érzést az alhasamban,addig,amíg már majdnem kínoz, (ugyanezt érzem szex közben is) aztán behajlítja az ujjait úgy,hogy a tenere érje a csiklómat és gyors emelgető mozdulatokat tesz,ez még intenzívebb és kb olyan érzés,mintha a csiklómból átnyilalna valami idegpálya ilyen kéjes érzéssel a G-pontba és orgazmus... Átjárja a testem és spriccelek is. Igaz nem úgy,mint egy szökőkút,de a párom érzi és a lepedő is ázik. Ha szex közben izgatom hozzá a csiklómat,akkor nem változik az érzés,nem tudom,miért nem működik.
Tanácsokat privátban is szívesen fogadok,hátha valaki tudja hogy is van ez. 18/L :)
Akkor a hüvelyi orgazmus miben különbözik a G-pontostól?
Szex közben a G-pontos kezdetét érzem olyan erősen?
A hüvelyi orgazmus nem feltétlenül G-pontos.
A G-pontos az a G-pont izgatásával érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!