Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom ki, hogy ne izgassam a csiklómat szeretkezés közben?
Figyelt kérdés
Sajnos ,berögzült az ,hogy muszáj izgatnom magam miközben szeretkezek és már eléggé zavaró ,hogyan tudnék erről leszokni van olyan aki hasonló problémával küzd ?2015. máj. 20. 21:23
2/15 anonim válasza:
Na de hogy tanácsot is adjak, párod bilincselje hátra a kezeid.
3/15 anonim válasza:
én a bilincset ajánlom, vagy fog le a kezét a feje mellé :P
4/15 anonim válasza:
*fogja le a kezed a fejed mellé
5/15 anonim válasza:
Egyetlen működőképes megoldás van, de nem könnyű: soha többé nem izgatni magad a csiklódon keresztül.
6/15 anonim válasza:
Sok pasi megőrül az ilyen csajért.
8/15 anonim válasza:
"és már eléggé zavaró"
Tudom, hogy nem én kérdezem először, de mégis kit zavar, és miért?
9/15 A kérdező kommentje:
Van akinek ez bejön ? Tényleg?
Engem zavar legfőképpen azért mert ha esetleg olyan pózban csináljuk eléggé kellemetlen ,hogy oda kell nyúlnom sokszor kényelmetlen is és szerintem a páromnak is.
2015. máj. 21. 20:58
10/15 bestest válasza:
Csinálja neked a párod, az működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!