Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki azért nem kívánja már a párját, mert keveset szexelnek?
Kevés a szex és nagyon sablonos, már nem kívánom a páromat, legtöbbször már csak kötelező programnak tartom a szexet.
Más férfiakra fel tudok izgulni, néha fantáziálok is róluk szex közben, csak hogy minél előbb sikerüljön elmennem, aztán neki is és vége legyen.
Lehet ezen a dolgon még javítani vagy már menthetetlen? 25N
Kérdező:
Sok oka lehet, a fogamzásgátlótól kezdve a kevés szexig.
Nem csak létező dolog, de az esetek többségében ez a kiváltó ok amit leírtál.
Lehet rajta javítani, spontán szexel, izgalmas helyeken, új pózokkal.
Az első helyen szerepel a megbeszélés.
Egy párkapcsolat alapja ez, hogy ha probléma van, meg kell beszélni.
Próbáld felpiszkálni a fantáziáját.
És igen, ne ne foglalkozz az itt lévő emberek mentalitásával, ha tetszik ha nem, a kapcsolat egyik tartópillére, és az egyik legfontosabb része a szex!
Az előzőhöz: nem kell a GyK-n mindennapos "rúgd ki, szakíts vele, keress mást" válaszokkal sokat törődni, ezek a válaszolók valszeg ezt tapasztalták meg, ezért csak ezt tudják javasolni.
A kérdésedben a válasz: a szex sablonos lett nálatok, neked pedig ennél többre van szükséged. Próbálj meg változatosságot belevinni. Ne mindig ugyanúgy csináljátok. Te is kezdeményezz, légy erotikus, beszélj hozzá izgatóan, próbálj ki olyan pozíciókat, amiket eddig nem, vagy új helyszíneket, akár a lakásban is. Az előjátékon sok múlik, nem szabad lustaságból kihagyni. A párod elég ügyes? Segítesz neki, szavakkal, vagy más jelekkel, nyögéssel, mozdulatokkal?
Mindez arra az esetre vonatkozik, ha van bennetek szándék arra, hogy rendbehozzátok a kapcsolatotokat. Meg tudjátok beszélni, nyíltan, őszintén?
Ez jó, nem beszéltünk össze az előzővel; amíg írtam, az alatt jelent meg az ő válasza, majdnem szó szerint megegyezik az enyémmel. :)
Talán lehet benne valami...
Én egy ilyen kapcsolatból léptem ki.
Eleinte arra volt fogva hogy a gyogyszerek miatt nem kívánja annyira várják turelemmel. Meg ezt el is hiszem neki, aztán már olyan dolgok is zavarni kezdtek ha tvzes közben csak rafekudtem és csokolgatni kezdtem mindenfajta hátsó szándék nélkül. Ő ezt arra vélte h én dugni akarok és ne eroltessem.. Éjszaka hozza akartam bújni csak úgy mint korábban is 🤔 De azt is arra vélte hogy én biztos szexelni akarok...... Sokszor beszéltem vele erről szerintem őszintén soha nem vallotta be nekem mi a baja. Próbálkoztam én mindennel nem csak szex celjabol hanem alapbol a kapcsolatunk jobb legyen. De már azt sem engedte.
Így egyszer egy jokedvembe elkapott és kiosztottam meg megkérdeztem hogy b...ti e. Sajnalom drága ferfiak de ha nem beszélitek meg őszintén a noitekkel h mi van, magyarázat nincs rá meg azt is megkérdeztem egy beszélgetésünk során hogy kíván e egyaltalan vagy unalmasnak tartja e velem a szexet de a válasza az volt hogy jó velem és ne hulyeskedjek nagyon is jól nézek ki nem
Velem van a baj.
Az okát mai napig nem tudom sajnos de ötletünk sincs rá egy legjobb férfi baratommal tárgyaltuk ki ezt és ő sem tudja....
Az illető 34 éves.. és három évig voltunk együtt 🤔
20-as, igen, nos a visszautasítás nálunk is megvolt jó párszor.
Nagyon megalázónak éreztem, a föld alá süllyedtem volna akárhányszor visszautasított.
Egy idő után felhagytam a próbálkozással és már nem is érdekelt az egész.
Lehet ez is közrejátszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!