Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy utaljak rá egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utaljak rá egy férfinak finoman, hogy szexelnék vele?

Figyelt kérdés
Kedveljuk egymást nagyon,igazából azért szeretnék finoman közeledni felé,mert nem tudom,hogy mit gondol rólam ,mint nőről,meg nem szeretnék beégni előtte,mivel mondhatni barátok vagyunk. Adnátok nekem ötleteket köszi?!
2017. márc. 19. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Flörtölj, tégy kétértelmű megjegyzéseket.
2017. márc. 19. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
ha dugni akar akkor azt mondhatod neki hogy bauxitfőzelék, ha nem akkor lehetsz a világ legjobb nője, akkor se kellesz neki :D
2017. márc. 19. 20:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es a hasznos tanácsot.
2017. márc. 19. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Véletlen megbotlasz és pont rámarkolsz a brére, majd huncutul ránézel és elmosolyodsz. Vagy jársz kélsz előtte szexin/kihívóan lehajolsz a zsepidért pucsítva, hogy ezt leejtettem véletlen...ha ezekre se veszi a jelet, akkor vagy meleg vagy ő nem akar tőled semmit, akkor hagyd a fenébe.
2017. márc. 19. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kettesben vagytok mondd hogy kívánod. Nem égsz be, legyél magabiztos szexi, nőies. stb.
2017. márc. 19. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem is egyik csajom megfogta a fürdőbe a viz alatt és azt mondta hogy szivesen beleülne

nem néztem ku,.r,v.,án,ak se közönségesnek

délután hazamentünk és ott fojtattuk ahol azt akarta

sok sikert

2017. márc. 19. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
"Nem bánnám, ha lelőnél!"😉
2017. márc. 19. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Amúgy a kettesnek valamilyen szinten igaza van. Ez nem arról szól hogy mit mondasz neki :) :D azt kéne megtudnod hogy bejössz e neki testileg.

Szokott dicsérni hogy csinos vagy? Közösségi oldalakon pl. likeolja a képeidet? Ha kihívóbb ruhában vagy látszik rajta hogy zavarban van? Meg kell figyelni ezeket az apróságokat.

De ha annyira utalni akarsz rá, szerintem egyszerűen kezdj el vele beszélgetni a szexről. Mondd hogy hiányzik a szex, te benne lennél egy barátság extrákkal kapcsolatban stb, aztán ha kíván téged tuti hogy megteszi a következő lépést.

2017. márc. 20. 00:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell túlzásokba esni, ha akarja a pasi is, szerintem még azt a kérdést is megértené, hogy mi lenne, ha barátság-extrákkal szinten folytatnátok a dolgot.
2017. márc. 20. 02:12
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem öltözködéssel tudnád felkelteni legjobban az érdeklődését.
2017. márc. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!