Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Keveset szexelünk, de ugye ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keveset szexelünk, de ugye ez nem jelenti a végét?

Figyelt kérdés

A baratommal 6eve vagyunk egyutt,en 21 vagyok o 23.

Volt par hullamvolgyunk de sikerult tullendulni rajta es most sokkal jobb, melyebb lett a kapcsolatunk.

O egyebkent is minden masnap kivanta a szexet amivel nincs baj, en mindennap többször birtam volna, de elkezdtem fogamzasgatlot szedni es csokkent tole a libidom. Az a helyzet hogy rengeteg kozos programunk van napkozben de akkor sose tudjuk megoldani a szexet, este meg mire agyba esunk mindketten faradtak vagyunk es bealszunk.

Kicsit hulyen erzem magam emiatt mert vegülis ha nagyon megeroltetnenk magunkat tudnánk szexelni de neki így jó hogy masfel hete nem volt normalis szex (csak hebe-hoba 5percek de akkor nem ment el), meg őszintén annyira en se őrülök meg érte de azert kifogasom se lenne ellene.

Szerintetek elofordulnak az ilyen időszakok es kesobb visszaallhat a normalis kerekvagasba? Vagy valószínű hogy csak ramunt a baratom? De egyebkent kiverni se szokta csak max. havi 2-3x... Fiuknal ez normalis? :D

koszonom szépen elore is

2017. márc. 26. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
38 éves vagyok.Anno senki sem szedhetett le a szeretett férfiról. Nem napi ennyi-annyi, folyamatosan.
2017. márc. 26. 09:32
 2/5 A kérdező kommentje:

en meg szeretem a krumplis tesztat

(ez most hogy kapcsolódott a kerdesemhez? :D)

2017. márc. 26. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen idoszakok, nincs semmi gond ezzel.Sztem meg akar vissza is allhat a regi kerekvagasba,sot. Mi 11eve vagyunk egyutt most tobbet kivanjuk mint az elejen(abbahagytam a bogyot). De amugy ha nem kivanjatok kar eroltetni, nem verseny ez, annyit kell egyuttlenni, amennyi jol esik. Nem szalad el a masik:megvar:)Kar azon gorcsolni, hogy mar nem kivan hisz Te is szereted csak epp most faradtak vagytok ennyi. Az meg hogy masztizik normalis.Sztem minden pasi szokott, a ferjem erre annyit mondott neha eleg egy szendvics, nem vagyom harom fogasos ebedre:)
2017. márc. 26. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
A fáradtság nem indok. A havi 2-3 iszonyat kevés. Én napi szinten igénylem, szerencsére még most 40 felett is megvan a feleségemmel, de ha ennyire lecsökkenne, akkor az számomra a kapcsolat végét jelentené.
2017. márc. 26. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a helyében beléd durranranék hulla fáradtan is, szerintem megunt.
2017. márc. 26. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!