Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveset szexelünk, de ugye ez nem jelenti a végét?
A baratommal 6eve vagyunk egyutt,en 21 vagyok o 23.
Volt par hullamvolgyunk de sikerult tullendulni rajta es most sokkal jobb, melyebb lett a kapcsolatunk.
O egyebkent is minden masnap kivanta a szexet amivel nincs baj, en mindennap többször birtam volna, de elkezdtem fogamzasgatlot szedni es csokkent tole a libidom. Az a helyzet hogy rengeteg kozos programunk van napkozben de akkor sose tudjuk megoldani a szexet, este meg mire agyba esunk mindketten faradtak vagyunk es bealszunk.
Kicsit hulyen erzem magam emiatt mert vegülis ha nagyon megeroltetnenk magunkat tudnánk szexelni de neki így jó hogy masfel hete nem volt normalis szex (csak hebe-hoba 5percek de akkor nem ment el), meg őszintén annyira en se őrülök meg érte de azert kifogasom se lenne ellene.
Szerintetek elofordulnak az ilyen időszakok es kesobb visszaallhat a normalis kerekvagasba? Vagy valószínű hogy csak ramunt a baratom? De egyebkent kiverni se szokta csak max. havi 2-3x... Fiuknal ez normalis? :D
koszonom szépen elore is
en meg szeretem a krumplis tesztat
(ez most hogy kapcsolódott a kerdesemhez? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!