Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először a problémát kéne körüljárni:
- Mit jelent pontosan a keveset? Milyen gyakran szexeltek?
- Neked milyen gyakori szexre lenne igényed?
- Mi az oka annak, hogy nem vagytok gyakrabban együtt? Nincs rá alkalom, rosszak a körülmények hozzá, vagy a párod nem kívánja, elutasít téged?
- Mondtad-e már neki, hogy neked többre lenne igényed?
- Neki mi volt erre a reakciója? Mit szokott mondani, ha kezdeményezel, mi az oka annak, hogy nem akar veled lenni?
- Téged nem kíván vagy a szexet?
Arra kéne elsősorban rájönni, hogy tényleg van-e valami gond, ami miatt nem akar veled lenni, esetleg neked van szokatlanul nagy étvágyad, vagy mindketten normális igényűek vagytok, csak sajnos eltér a szexuális étvágyatok. Utóbbi esetben nem lehet mit tenni, akkor nem illetek össze szexuálisan.
Nem illetek össze szexuálisa, nem fog változni ez a helyzet.
Ilyen esetben jön a félrelépés, a szakítás, a kínlódás, ki melyiket választja.
Hogy érted, hogy egész este? Órákon keresztül szeretnéd csinálni, vagy pedig egy este alatt többször egymás után?
Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy magabiztosan tudj beszélni az igényeidről! A másik nem gondolatolvasó, a saját igényei, korábbi tapasztalatai azok, amikből ki tud indulni, és ha nem mondod, hogy te mire vágysz, nem fogja tudni kitalálni! Ha nem tudtok beszélgetni a szexről, akkor ne is csináljátok :) Ezt nem bántásként mondom, de gondolj bele! Ha valakivel olyan bizalmas, intim viszonyban vagy, hogy simán beléd dughatja a péniszét, összekeverednek a testnedveitek, egymáson izzadtok... akkor miért ne lehetne vele BESZÉLNI is? :)
Hát...
így látatlanban 2 ötletem is van
- csináljátok többet
- beszéljetek róla, hogy mi a gond
Tudom, ez manapság nem túl divatos dolog párkapcsolatban, de kommunikáció általában segít (ha ragaszkodsz az elektronikus dolgokhoz, akkor esetleg írj rá FB-on, vagy mond neki, hogy a GYK-n tetted fel neki a kérdést)
Az én párommal is elég nehézkes erről beszélni, mármint az ő részéről. Ilyen témánál valahogy zavarban van vagy nem tudom..:D Minden esetre ezt a "problémát" úgy oldottam meg, hogy ha szexelni akarok, rámászok. :) Van, hogy hajnalban felébredek, és felkeltem, aminek persze nem örül de a végén mindíg benne van:D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!