Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyunk együtt a barátommal. Kb havonta ha szexelünk, és szerintem ez nem normális. Van egy srác akivel annak idején olyan erős vonzalom volt köztünk és olyan jó volt vele. Hiányzik. Mostanában nagyon sokszor gondolok rá. Hogy felejtsem el?
Saját tapasztalat: a megfelelő férfi mellett nem gondolsz mindig másra, se régire, se újra.
Ha mindig más jár a fejedben, jobban mondva arra vágysz, amit tőle megkaptál, most pedig hiányzik, akkor ideje szakítani.
Vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni, és a szexuális étvágy általában ilyen.
Az övé sokkal alacsonyabb a tiédnél. Neked ez kevés, neki meg gondolom rosszul esik, hogy nem tud kielégíteni, többre vágysz.
Nem érdemes több időt fecsérelni, zárd le békésen, amíg nem mérgesedik el a viszony.
Hm. Én a pasimmal vagyok pont így.Hiányzik a szex,de vele valahogy már nem olyan jó, mint régen, így már nem is kívánom,mi több ,azt se bánom,ha kimarad.tehát havonta,ha szexelünk.
Igen ám,de nem vagyok fából, dolgoznak a hormonok és ilyenkor gondolok én is vissza nosztalgiával a valamikori vad szexpartikra vagy neaddisten, meg-megkívánok egy-egy ismerőst vagy klienset a munkában.Persze,csak a gondolat szintjén maradok,de úgy is..
Hozzátenném,hogy a pasimat azért nem kívánom már,mert elhízott és egyre kevesebbet ad a külsejére.
Nálad változott valami,(pl.külső megjelenés, stb..) ami miatt ilyen passzív lett a pasid?
Szerintem is kezdj el mozogni, aerob edzéssel és ne kardióval kezdd.
Ahhoz csak rá kell szánni napi 40 percet sétára és működik is.
A barátod mondjuk lehetne kicsit megértőbb is...
És őszintébb. Nem csak te vagy a hibás ebben a dologban szerintem, sőt, de ha ő ilyen akkor neked kell megoldanod.
- Nem csal meg?
A tabletta tud csoda dolgokat tenni a Nőkkel...ezt tapasztalatból írom. Mi szét is mentünk egy rövid időre mert semmi intimitás nem volt közöttünk, a párom egyszerűen nem kívánta az együttléteket és nagyon elhidegültünk egymástól.
Miután szétmentünk leállt a tablettával és 4 hónap alatt ledobott 8kg és visszatért az életkedve....spontán szexet kezdeményezett olyan helyen ahol soha nem merte volna....szó szerint kívánta a szexet. Azóta máshogy oldjuk meg a védekezést és soha nem fogom engedni hogy azt a szart szedje....kicsit jobban kell figyelnem és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!