Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel a párom a fejemhez vágta, hogy "rohadt keveset" szexelünk. Ezen én kiakadtam, szerintetek hülyeség volt?
Heti 4 ""rohadtul" nem kevés :D
ha nem tetszik neki lehet nyúl :D
mi is ennyit szoktunk mert mindketten dolgozunk és néha jólesik csak úgy összebújni egy fárasztó nap után és pl tvzni vagy neaddjisten BESZÉLGETNI :)
Összetenném a két kezemet heti 3-4 szexért!:)
Nálunk havi szinten van ennyi.:(
Egyébként nem kevés a heti 3-4.
lehet, hogy 4szer szexeltek, ami tök átlagos, viszont lehet, hogy egy éjszaka neki több kellene mint egy quicky elalvás előtt és nem elégül ki egy elsüléssel.
Nálam is volt hasonló, hiába volt egy szex, nekem aznap több kellett volna, egy igazán kiadós szex ahol hullafáradtan összeesünk, de helyette hónapokig éppen csak egy menet volt (hiába heti 3-4szer), de ez nem volt úgy igazán kielégülés.
Nő vagyok, de nekem néha NAPI három-négyre van igényem. Szóval tényleg egyénfüggő... Szerintem itt inkább azzal van a gond, hogy rutinból csináljátok... mondjuk egy végigszexelt hétvége után, ahol te is aktív vagy, és élvezed a dolgot, neki is elég lenne a heti 3... nem csak a mennyiségen, hanem a minőségen is múlik. Ha érezné, hogy te is kívánod, élvezed vele, nyitott vagy újdonságokra, esetleg beiktatnátok olyan napokat, amikor ki se szálltok az ágyból, akkor mindenki jól járna... te is tanuld meg élvezni, önfeledten! Lehet!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!