Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az emberek általában milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek általában milyen idős korukig szexelnek?

Figyelt kérdés
Például néha eszembe jut,hogy vajon a nagyszüleim élnek-e még nemi életet.Persze semmi közöm hozzá,meg annyira azért nem is foglalkoztat,csak még is...Általában mennyi a max. korhatár ameddig az emberek szexelnek?

2017. febr. 22. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Változó és egyénfüggő. Általában amíg képesek rá és éreznek is vágyat.
2017. febr. 22. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
" Az élet rövid, hosszú a sír, Mindenki b..sszon ameddig bír "
2017. febr. 22. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
3%
Változó, de szerintem a nők kb addig amíg nemzőképesek kb 45 - 50 éves, férfiak meg amíg van merevedésük szintén ilyen korosztály.
2017. febr. 22. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3, a nemzőképességnek az égegyadta világon semmi, de semmi köze nincs a libidóhoz. A klimax bekövetkezik ötven körül (mostanában elég gyakran már a negyveneseknél is), a szexuális vágy viszont 70 fölött is jelen lehet, férfinál is, nőnél is.
2017. febr. 22. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyszüleim 65 év felett is szexeltek, persze nem napi szinten. ;)

Sajnos utána a nagypapám elhunyt, a mama pedig nem is akart senkit maga mellé. Pedig mikor két hetet szanatóriumban volt, akkor is nagyon udvarolt neki egy biztiőr bácsi. :)

Szerintem általános szabály, hogy mindenki addig csinálja, amíg csak tudja. Persze a férfiaknál ez sokkal inkább potencia kérdése, ami pedig egészségügyi állapottól függ. De egy jó keringéssel, fizikai erőnléttel rendelkező 70+ férfi is simán képes a szexre.

2017. febr. 22. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

#3-as

Párom 58 éves, de mindennap gyűrjük a lepedőt, mert megvan a vágy, én olyan vagyok mint a Niagara, neki meg mint a fagyott kutya lába...Ne beszélj baromságokat, Menj házi feladatot írni, mert tanárnéni megharagszik holnap.

Kérdező, amíg megvan a vágy, merevedési gond sincs, addig szexelnek az emberek.Egészséges életmód mellett 70 felett is van erekció.

2017. febr. 22. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Apu 66 volt,és megemlitette,hogy van szex.Persze csak finoman mondta,de tudtam miről beszél.

Az ismerősöm egy 72 éves öreg azt mondta,hogy hetente egyszer van szex minimum.Én meg csak bámultam.Igaz az öreg nagyon jó kondiban van,olyan 10 évet minimum letagadhatna

2017. febr. 22. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Én még ötvenesen üzemelek. Legutóbbi barátnőm 10 évvel fiatalabb volt. Vele hétvégenként ment a napi 3 menet. Ötvenes nők nem tudom kivel sz.exelnek. Próbálkoztam ötvenessel. Dicsekedett, hogy 30-as férfiak ostromolják.

Ránézem mintha 1 fokos vízbe áztattam volna. Szinte eltűnt.

2017. febr. 22. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Közelítve a hatvanhoz nem rajtam múlik, hogy csak heti egy jön össze. De volt olyan szeretőm, aki 42 évesen beadta a kulcsot.
2017. febr. 22. 16:00
 10/10 aperitif ***** válasza:

Szegény 8-as válaszoló...

60+ nő vagyok, de nekem eddig még nem okozott problémát, hogy kivel szexeljek. Ízlés dolga, van, akinek bejön egy idősebb ember, van, akinek nem.

2017. febr. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!