Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nem akarom a barátomat orálisan kényeztetni, miért erőlteti akkor?
Nem kell letérdelned hozzá, nem kell, hogy megmarkolja a hajad vagy a fejedet irányítgassa. Csináljátok úgy, hogy ne legyen megalázó. Plusz ő a párod, lelkitársad, szerelmed. Előtte nincs min szégyenkezned, más pedig úgy sem tudja, és nem is látja, mit és hogyan csináltok.
A másik legfontosabb: ha valamit elvárok a partneremtől, viszonozni kell, különben hosszútávon nem működőképes a kapcsolat. Ha ő megteszi érted, hogy orálozik, vagy viszonozod, vagy nem kötelezed rá te sem. (Mert egyszerűen így nem várhatod el.)
Hát basszus ne térdelj el, másképpen is lehet Orálozni.
Ágy szélére is ülhetsz.
69 ben is szopizhatsz .
Vagy mellé hasalsz,térdelsz..
N.
Több pasim is volt/ összesen 3-om. Egyiket sem cumiztam le, de mindegyik kinyalt engem. A mostani barátom viszont nem akarja, ha nem viszonzom neki ;(
Nekem úgy is megalázó, ha hason fekszem, vagy a làbai közé kúszok, ( stb ) nem akarom bevenni a szàmba!!!
Empatia nulla itt mindenkiben. Csak a szopassal foglalkoztok mikozben a pasi a leiras alapjan le se sz*rja a csajt.
Minek vagy vele egyutt ha szemet veled? A szopas tema itt a legkisebb, normalis pasival nem ilyen elmeny lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!