Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig lehet egy pasit erényöv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet egy pasit erényövben tartani?

Figyelt kérdés
Mennyi a legtöbb amit kibírnak anélkül hogy elélveznének?

2017. ápr. 3. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy sub kis "ribim" ... Na neki 3 honapig volt fent folyamatosan

Sajnos mindig koderult h rossz volt igy maradt rajta :-D

Nalam ennyi volt a max ...

Alt par het ami okes

2017. ápr. 3. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Magömlése lehet valóban. Azaz egyszerűen annyi, hogy kifolyik a cucc spriccelés nélkül. Főleg éjszaka történhet meg ez, ha már huzamosabb ideje van rajta az erényöv. A huzamosabb idő persze egyéntől függő. Van, akinek a szervezete csak egy-két hétig bírja, másé meg hónapokig is akár.

Orgazmust viszont nem fog érezni közben. Ahhoz kellene mindenképpen az is, hogy felállhasson neki rendesen, anélkül nem tudja élvezni még a mag kifolyását sem. Az erényöv lényege pedig éppen az, hogy soha, sehol nem tud merevedni benne.

2017. ápr. 3. 22:52
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Domina szeretnél lenni kérdező?

Szép kilátások.

2017. ápr. 3. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Én kb. két napig bírnám, bár elméletben nagyon izgatónak találom a dolgot.
2017. ápr. 4. 18:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Orgazmushoz nem kell merevedés (én is el tudok menni lankadtan is), de izgatás az nem árt, és az erényövben nem igazán fog összejönni.
2017. ápr. 4. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat: kb 2-3 hét után jön az éjszakai magömlés. Orgazmus nincs, sőt néha inkább fájdalmas (mert ahogy próbál ágaskodni, húzza a heréket). Ha az erényöv kellően kicsi, esetleg teljes öv, és nem csak egy ketrec, akkor még meg se tud próbálni felállni benne, ilyenkor egész egyszerűen kifolyik a cucc.

Mégsem szoktuk megvárni ezt, mivel 2 hetente prosztatamasszázs által kiürül a cucc. Ugyanúgy nem érek orgazmust, és csak lassan folyik ki. Utána nagyon fura érzés, ugyan megkönnyebbülök kicsit, de szexuális értelemben pont ugyanolyan frusztrált maradok, sőt.

A másik ilyen lehetőség a "ruined orgasm" amit az évek alatt tökéletesre fejlesztett a barátnőm. Nincs igazi orgazmus, csak az elmondhatatlan vágy, hogy legyen, és a frusztráció, a hiánya miatt.

Lényegében ezekkel a technikákkal gyakorlatilag akármeddig erényövben lehet tartani valakit, anélkül h hagyományos módon elélvezne. Szerencsére a barátnőm nem ennyire szigorú. Igaz, néha fenyeget h 3 hónapig, vagy egy évig lesz rajtam. A 3 hónapot sztem kibírnám.

24/F

2017. ápr. 4. 22:00
 17/21 A kérdező kommentje:

Most akkor kell merevedés az orgazmushoz vagy nem? :)

Én még nem láttam olyan pasit, akinek nem állt volna orgazmus közben, de ha merevedés nélkül megy el, akkor azt nem élvezi?

A prosztataizgatásról már hallottam, de a prosztatáról azt olvastam, hogy az a férfi G-pont vagyis attól élveznek a legnagyobbat. Szóval ha úgy megy el, akkor mégiscsak élvezi, nem?

Ez a runied orgasm nem azt jelenti hogy orgazmusa lesz csak nagyon sokára?

(A cél hogy ne élvezhessen semmit.)

2017. ápr. 4. 23:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő szerintem. Én el tudok menni merevedés nélkül is és úgy is nagyon élvezem. Nem vagyok már fiatal és nem áll fel mindig, de kifejlesztettem egy technikát, hogy lankadt állapotban is dugni tudjam a feleségem. Az orgazmus nagysága nem függ attól, hogy feláll-e, vagy sem.
2017. ápr. 5. 10:01
 19/21 anonim ***** válasza:

#16 és 18 elég jól leírta.

Merevedés nélkül is el lehet menni, de csak nagyon kevesen ismerik annyira a testüket, hogy ez összejöjjön.

A prosztatamasszás kellemes dolog tud lenni, de gyakorlás kell, hogy megtanulja élvezni az ember. Hogy csak attól el tudjon menni, ahhoz még több. De képzelheted mennyire kanos már valaki, ha mondjuk hetero férfi létére pl. egy dildóval maszturbál. :)

Az éjszakai magömlés viszont nem egyenlő ezzel, az nem jár különösebb érzéssel és szerintem fiatalon max 2-3 hét után bekövetkezik.

Ennek elkerülésére szokták egyesek -inkább csak a teljes kontroll érzése végett- a prosztatamasszást vagy az elrontott orgazmust használni.

P.masszást lehet úgy csinálni, hogy bár kb jó érzés, mégis messze van az orgazmustól, de közben meg lassan kiürül az ondó belőled. Utána, ahogy 16-os is írja egyszerre leszel megkönnyebbült és érthetetlenül frusztrált.

A ruined orgasm talán "még rosszabb": az orgazmus előtt pár pillanattal abbahagyják az izgatást. Ha jól időzítik, a cucc ettől még lassan kicsorog -és nem kilövell- viszont az orgazmus érzése nélkül. Ezért is szinte már fájó érzés is tud lenni.

Ez a két módszer egyébként már "haladóknak" ajánlott :)

2017. ápr. 10. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:

"A prosztatamasszás kellemes dolog tud lenni, de gyakorlás kell, hogy megtanulja élvezni az ember. Hogy csak attól el tudjon menni, ahhoz még több. De képzelheted mennyire kanos már valaki, ha mondjuk hetero férfi létére pl. egy dildóval maszturbál. :)"

Ilyen tényleg létezik, hogy egy pasi, aki erényövben van már elég régóta, idővel úgymond annyira elkeseredetté váljon, hogy saját magának próbálja a prosztatáját nyomogatni valamivel, akár egy műpénisszel? De akkor is, ha tényleg heteró teljesen, és korábban még csak nem is próbálkozott semmi hasonlóval? Mert ha mondjuk már előtte is próbálta, vagy izgatta a gondolat, akkor megértem.

2017. ápr. 10. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!