Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivihetem a barátomat erényövben nudista strandra?
Gyakran járunk nudista strandra, otthon pedig kedveljük a BDSM játékokat pro és kontra is. A legújabb kedvencem az erényöv, amiben tartani szoktam a párom, amikor én vagyok az úrnő. Ezzel neki nincs is baja, legfeljebb visszaadja valahogy, amikor fordítva játszunk.
Arra gondoltam, hogy nem engedem levenni neki akkor sem, amikor a nudira megyünk. Így aztán más is megláthatja ott.
Sok emberen látok intim pircinget, karikát a farkon, de nem tudom, hogy ha ő erényövben lenne, az mennyire okozna ott gondot. Elvégre szexuális tevékenység pont nem történik, hiszen ez ezt akadályozza meg.
Szerintetek felháborodnának az emberek, vagy csak megmosolyognák?
Azért ami a négy fal között történik , az jó. De nehogy már ott is bohóckodjatok, nevetségessé tegyétek magatokat.
Persze mindenki úgy csinál magából hülyét ahogyan akar.
Ahogy olvasod, már a gondolatra is felháborodtak!
Akkor pedig, ha a nudin látnák, még jobban fel lennének háborodva!
Igaz, ha olyan helyre vinnéd a barátodat, ahol csak hasonló beállítottságúak élvezik a napsütést, a szabad levegőt, akkor még társaságotok is akadna, akik nagy szemeket meresztve szemlélnék, kérdezősködéssel, ismerkedési, és egyéb dolgokkal zaklatnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!