Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek nudista strandra? Hogy érezzétek magatokat?
Figyelt kérdés
Pár napja belefutottunk egy nudista strandba, vagyis voltak pucér nagyrészt idős emberek, barátnőmmel voltam, aki még van elégedve velem, de pár idős embernek olyan farka volt h azt hittem rosszul leszek, kb 15 centis farkat lobaltak a parton lankadtan. Tökre szégyeltem magam, nekem lankadtan egy kis kukim van. :)2016. szept. 5. 14:08
1/17 anonim válasza:
Most is érzem magam, ehhez nem kell nudista strandra mennem.
2/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, telo kijavitott, hogy éreznétek magatokat?
2016. szept. 5. 14:11
3/17 anonim válasza:
én már volt 2 haverommal, elég érdekes érzés volt az elején de utána természetessé vált
idősebbek voltak de jó pár fiatal lány és srác is volt
4/17 anonim válasza:
Voltam már.. Nem volt semmi extra 22 L
5/17 anonim válasza:
voltam már néhányszor semmi különös de azért lopva megnéztek
Nem követem a divatot nekem elég szőrös ott lenn Külföldön ez inkább természetes 20 f
6/17 anonim válasza:
Nincs az a pênz amiért ilyen helyre mennék
7/17 anonim válasza:
Én mennék ha lenne olyan nő aki elkísérne
8/17 anonim válasza:
egész nyáron nudiztunk párommal
9/17 anonim válasza:
Ami engem illet, nincs kedvem aberrált, magamutogató vén szottyadékok között sétálgatni meztelenül..
10/17 anonim válasza:
Persze, sőt rendszeresen járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!