Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes szülőknek ezt miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes szülőknek ezt miért olyan nehéz tiszteletben tartani? 18/F

Figyelt kérdés
Már nem egyszer nyitottak úgy ránk, hogy barátnőmmel szexeltünk. Nincs kulcs az ajtómhoz, nyilván az lesz majd a legkézenfekvőbb, ha ezzel kezdek valamit. Csak számomra érthetetlen, hogy miért kell kopogás nélkül bejönni. Plánr, hogy nem is egyszer fordult elő, hogy így nyitottak ránk. Gyakorlatilag vagy mindent rajtam keresnek, amit nem találnak, vagy valami elhalaszthatatlan dolgot kell mondaniuk nekem stb. És mindezeket persze pont akkor, amikor barátnőmmel vagyok.. Megjegyzem, az őszinte beszélgetésen, miszerint elmondtam nekik, hogy ez zavar, túl vagyunk.
2017. jan. 31. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Erre igazából max annyit lehet mondani,hogy kezdj valamit gyorsan a zárral mert ha már a beszélgetésen túl vagytok már akkor tök mind 1 mert nincs más lehetőség arra,hogy ez ne így legyen. Max még az,hogy elköltöztök.
2017. jan. 31. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tartják tiszteletben a magánszférádat, akkor, ha már "nagyfiú" vagy... mégis mennyire lenne bonyolult kicserélni a zárat, vagy, ha az nem megy egy tolózárat feltenni az ajtóra?

Ennyire életképtelenek a mai fiúk?

2017. jan. 31. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát figyelj ,amíg az ő házukban laksz,azt csinálnak amit akarnak! Miért nem mentek amúgy barátnödhöz?
2017. jan. 31. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Vagy máshol szexeljetek, vagy marad a zárszerelés. Több verzió nincs. Szedd össze magad, légy férfi.
2017. jan. 31. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, annyira utalom azt a dumat, hogy "amig az o hazukban..."! Pedig mar szulo vagyok en is. De nem azert vallaltam gyereket, h az orra ala dorgoljem, h "amig az en hazamban laksz es az en kenyeremet eszed, kuss a neved!".

Kerdezo: ne haragudj meg, de nekem kicsit perverznek tunik a szuleid viselkedese. Eloszor az ugrott be, hogy kukkolni akarnak, es csak jatsszak az ertetlent, de ne legyen igazam. Masodszor az jutott eszembe, hogy a maguk modjan el akarjak lehetetleniteni, hogy szexelj, hogy maradj meg anyuci pici fianak.

Amugy eleg egy sima retesz, ami a WC-ken van, vagy valami kis torlasz, amitol nem tudjak kinyitni az ajtot.

2017. febr. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!