Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes szülőknek ezt miért olyan nehéz tiszteletben tartani? 18/F
Ha nem tartják tiszteletben a magánszférádat, akkor, ha már "nagyfiú" vagy... mégis mennyire lenne bonyolult kicserélni a zárat, vagy, ha az nem megy egy tolózárat feltenni az ajtóra?
Ennyire életképtelenek a mai fiúk?
Jaj, annyira utalom azt a dumat, hogy "amig az o hazukban..."! Pedig mar szulo vagyok en is. De nem azert vallaltam gyereket, h az orra ala dorgoljem, h "amig az en hazamban laksz es az en kenyeremet eszed, kuss a neved!".
Kerdezo: ne haragudj meg, de nekem kicsit perverznek tunik a szuleid viselkedese. Eloszor az ugrott be, hogy kukkolni akarnak, es csak jatsszak az ertetlent, de ne legyen igazam. Masodszor az jutott eszembe, hogy a maguk modjan el akarjak lehetetleniteni, hogy szexelj, hogy maradj meg anyuci pici fianak.
Amugy eleg egy sima retesz, ami a WC-ken van, vagy valami kis torlasz, amitol nem tudjak kinyitni az ajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!