Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó szexszel meg lehet tartani egy férfit? N
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 18:47
1/15 anonim válasza:
Rég halott az egész,ha csak a szex tart ossze.
2/15 anonim válasza:
Igen! Engem biztos megtartanál...
4/15 anonim válasza:
Nem feltetlen. Hiaba jo a szex ha mellette egy hazsartos pitsa a kedves "ara"! :D
5/15 A kérdező kommentje:
Akik egyből privit írnak azoknak üzenem nem válaszolok, nem ismerkedek!
A kérdésre egy igent vagy egy nemet kell válaszolni! Zöldtem adtam nektek! Köszi!
2017. febr. 17. 18:50
7/15 anonim válasza:
Nagy részben de azért hiányzik mellé más is !
8/15 anonim válasza:
Egy párkapcsolat szerintem akkor ideális, ha a két fél egymás lelki társa, ha ez megvan akkor a sex is tökéletes. Ha a kötödés hiányzik, akkor a sex is elfásul, monoton lesz és bukta az egyész, most válts az élet rövid.
9/15 Karesz6969 válasza:
Csak jó szexszel lehet megtartani véleményem szerint, hiszen innen indul és ide érkezik vissza minden...ha jobban belegondolsz..
10/15 kolosszus22 válasza:
A jó szex nagyon nagy előny, de ha csak ez működik egy kapcsolatban akkor csak rövid ideig lesz életképes, hosszútávon nem elég! Sőt, ha egyéb dolgokban nincs meg az összhang, jönnek a veszekedések, negatív dolgok az szexre is ki fog hatni, ugyanis a szex is akkor a legjobb ha mellette felszabadult és boldog az ember, ha ez nincs meg akkor már a dugáshoz is kevésbé van kedv. Összefügg egyik dolog a másikkal.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!