Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan téma egy párkapcsolatban ami tabu, és nem lehet róla beszélni?
Igazából érdekes téma, mert nálam felmerült a pénz jelenleg. A párom nem spórolós típus, nem is kell spórolnunk, ő jól keres. Én eddig fizikai munkát végeztem, 12 órában dolgoztam, hogy ne higgye, hogy élősködő vagyok. Viszont a térdem tropa lett. Pár évig dolgoztam 12 órában. Az orvos azt mondta, dolgozhatok ugyan vele, de a fizikai munkát kerüljem el. Most vasárnap van. Úgy tudja a párom, hogy hétfőn dolgozom.
El kéne neki mondanom, hogy nem dolgozhatok egy darabig.
El!
Viszont rossz kategóriában vagy.
Ez nem szex, ez párkapcsolat.
Nálunk nincs. Nyilván nem kötöm az orrára az ex méretét, de tudja, hogy sokszor okozott fájdalmat, eröszakos volt, stb. mert tudnia kell.
De nem zavar ha az exröl beszél, exszel (egyikkel néha dumálnak), mert mindent elmondunk egymásnak.
Ha valami.tabu-titok és kiderül, az a kapcsolatba kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!