Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témák vannak beszélgetéshez? Vallás, matek tabu.
Egy kapcsolatban NINCSENEK TABU TÉMÁK!
Mindenről nyíltan és őszintén kéne beszélgetni. Tehát akkor beszéljetek arról, ami eddig tabu volt.
További ötletek: kezdjetek el olvasni együtt egy könyvet, olvassátok együtt, egyik bekezdést ő, másikat te olvasod és beszéljétek meg az elhangzottakat. Tágítsátok látókörötöket más téma iránt: pl. ha eddig nem érdekelt titeket a pszichológia, akkor nézzetek meg egy ilyen előadást - pl. Csernus Imrétől és beszéljétek meg.
Egyébként meg nem csak neked kéne témákat feldobni, hanem NEKI is! Egy párkapcsolatot MIND A KÉT FÉLNEK ápolni illik! Erről csak ennyit! Úgyhogy ő is mozgassa meg magát!
Autóvillamosság: pl egy kettes golfban miért nem működik az irányjelző, ha a vészvillogó jó, és a kormánykapcsoló, meg a vezetékek is jók.
Ha rájöttetek a válaszra, akkor megírhatjátok nekem. :D
Okos lány, hála istennek meg tudok vele beszélni ilyeneket, viszont messze lakunk egymástól 80Km és csak TeamSpeak-en beszélgetünk hétköznap. És olyankor én leblokkolok és puff, mintha lemennék alvóba.
Amúgy ő próbál feldobni témát, de én sokszor elvagyok foglalva pl szerelek, vagy szervert konfigolok és olyankor beszél hozzám én meg teljesen véletlen leignorálom. És ezt nem akarom. De valahogy mégsem sikerül figyelnem két dologra egyszerre. Rá meg a munkámra.
Kérdező, a távolság nem kifogás. Mi párommal 200 km-re lakunk egymástól és 3 éve vagyunk együtt.
Mi skype-olunk, de megtiszteljük a másikat azzal, hogy akkor egymásra figyelünk és nem másra. Igaz, van amikor együtt fb-ozunk, játszunk, vagy megosztjuk a képernyőt stb.
De azt az időt, amikor skype-olunk csak egymásra fordítjuk.
Mi az, hogy te beszélgetésetek közben szerelsz?
Beszéljétek meg, hogy akkor délután 4-től 7-ig beszélgettek, de akkor csak egymásra figyeltek másra nem!
Egyébként ti pasik nem is tudtok kettőre figyelni egyszerre, ezt több könyvben lehet olvasni, plusz én is tapasztalom páromnál.
Legyen aktív a beszélgetés, vagy legyen kevesebb, de tartalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!