Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy orgazmusra számíthatok?
Figyelt kérdés
Edzőtáborba voltam 3 hétig,azóta magam se tudom miért de 1x se vertem ki a farkamat,már olyan szinten vagyok hogy kb mindenre áll és elég érzékeny lett,tegnap elkezdtem kiverni de nem jutottam a csúcsra mert eléggé fájtak,feszültek a heréim,ez normális ennyi idő után?Milyen orgazmusra számítsak ennyi idő után?Barátnőmnek mondtam mivan,ő is kérdezte miért nem vertem ki azóta,meg nevetett és mondta hogy akkor inkább kiveri majd nekem,fél a sok spermától hogy nem cumizni szeretne vagy miért mondta ezt?:)2017. márc. 31. 02:40
2/4 anonim válasza:
Hát ha sokáig nem volt magomlésed, és már hosszu ideje be vagy izgulva, akkor igen, tobb ondod lehet. Az orgazmus is kitorobb lesz, korulbelul. De mind a mellett ha a barátnod idáig probléma nélkul lecumizott, így is lecumizhat, az hogy tobb a spermád az nem azt jelenti, hogy 1-1,5 kiskanálnyi sperma helyett 3 deci fog jonni. KB 1-1,5 helyett fog jonni max. 30-40%al tobb. Még akkor is csak kb max 2 kiskanálnyi lesz. Nyugodtan lecumizhat, ne ezen muljon neki. :D Ez nem állja meg a helyét.
3/4 anonim válasza:
húzzátok el ameddig csak lehet, szépen lassan, sok sok érzéki dologgal. nagyon jó, de inkább olyan érzés mint amikor napok óta nem voltál WCn. szóval az a hatalmas megkönnyebbülés nagyon jól esik, de nem olyan mint a 4-5 napos hatalmas elsülés.
Én ilyenkor mindig valami nagyon különlegeset kérek, érzéki, hosszú orált, vagy múltkor anált kértem gumi nélkül, mert már annyira robbantam 2 hét megvonás után, hogy valami nagyon különleges érzésre vágytam, és elég volt 1-2 lökés is, de análnál az a "más érzés" és még a robbanás kombinációja is hatalmas volt.
4/4 anonim válasza:
Nagyon jó lesz ha majd a barátnőd kezelésbe vesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!