Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, hogy a párommal képtelen vagyok hüvelyi orgazmusra, csak úgy megy, ha ingerlem a csiklómat?
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve együtt vagyunk és vele sohasem tudtam hüvelyi orgazmusban elmenni, csak úgy, ha segítettem magamnak a csiklóm izgatásával. Előtte másokkal sosem volt ezzel problémám és őszintén hiányzik, hogy úgy legyen orgazmusom, hogy én lovaglok pl. Vele ezt nem lehet, mert lekonyul neki azonnal, azt mondja nem szereti a pózt. Viszont ha háttal ülök bele, azt szereti. Nagyon gáz érzés, nem vagyok se ronda, se gáz, a melleimet is imádja fogdozni meg csókolgatni, mégis a hátam ezek szerint izgatóbb neki..... Régen másokkal sosem kellett erőltetni az orgazmust, nem kellett pluszba magamhoz nyúljak és rákoncentrálnom az orgazmusra, csak vele. Sokáig rossz érzésem volt emiatt, aztán betudtam annak, hogy biztos "öregszem". De már ott tartok, hogy elkap az ideg, hogy miért nem képes az ölébe ültetni, belemarkolni a fenekembe es tisztességesen megdugni. Ha szóvá merem tenni, rögtön én vagyok az aki őt bántja. Nekem meg hiányzik, hogy beleremegjek végre egy orgazmusba. Szeretem a párom, de a szexben egy lusta tunya dög. Mit csináljak vele? Nincs benne semmi tűz. Ha kicsit kurvulni kezdek,hogy felhúzzam az neki közönséges, vagy úgy viselkedik mint egy szerencsétlen szűz kisfiú. Egyszer azt érzem, hogy nem kíván, máskor meg hogy egy rakás szerencsétlenség. Elegem van az unalmas nyugdijas szexből amit mindig is produkált. Nem akarom ezért elhagyni, se félremenni, de nekem ez így nem jó :( mit csináljak? Beszélgetni szép szóval nem lehet vele a témáról, mert jaj ő nem tud erről nyíltan beszélni, ha meg elkattanok, hogy menjen dugjon akkor meg mást, akinek ez megfelel, akkor meg szemét bunkó vagyok. Mondjuk tényleg, de már elfogyotta türelmem, nem lehet vele szót érteni. Amúgy minden másban nagyon jól megvagyunk de ez.... áhh 28 es 35 évesek vagyunk.2017. márc. 18. 21:49
1/3 anonim válasza:
Szia , írj egy privátot , köszi .
2/3 anonim válasza:
amiket leírtál azok alapján nem igazán stimmelnek egymáshoz a vágyaitok...
3/3 anonim válasza:
"Nem akarom ezért elhagyni, se félremenni"
4 éve együtt vagytok és az alatt lóf asz sem változott, ezt te magad mondod, pedig eleget próbálkoztál már. Te is tudod hogy a fent említett két dolog közül valamelyik a megoldás. Nincs más. Ha 4 év alatt nem változott meg, szerinted ezután meg fog? Adnál neki újabb 4 évet?... Az egész maradék életedet odaadhatnád neki, de te is tudod hogy ő már sajnos ilyen marad mindig. 4 év változás nélkül. Ne várd hogy holnap hirtelen felkel és más ember lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!