Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevés nő képes orgazmusra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés nő képes orgazmusra álmában?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan nő, aki képes rá, de ami azt illeti, én ritkán emlékszem az álmaimra.

Szóval pontos adatunk nem lesz soha.

2016. nov. 5. 20:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Ismerek olyan nőt akinek volt, emlékszik is rá.
2016. nov. 5. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
volt már és emlékszem is rá
2016. nov. 5. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Én mindig felkelek a legjobb résznél, utána meg félálomban befejezem. Sajnos nem sikerült még álmomban elmennem, remélem egyszer sikerül.
2016. nov. 5. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem többször is volt már, erőteljesebb és jobb mint egyébként, de a végén mindig felébredek
2016. nov. 5. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt már pár ilyen élményem. Magára az álomra nem is mindig emlékeztem, de az orgazmusra azért felébredtem.

A kérdésedre olyan értelemben nem tudok válaszolni, hogy sok vagy kevés nő képes erre, de még "fiatalabb" koromban beszélgettünk erről a barátnőimmel, köztük is akadt, aki képes volt rá. 28N

2016. nov. 5. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is előfordul félévente 1-2 alkalommal, és én is néhány csajtól hallottam már hogy átélték ugyanezt. Amúgy lehet gyakori csak nem mondják így nem tudjuk egymásról
2016. nov. 5. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem ebredsz fel mikor alomorgazmusod van akkor az csak tenyleg alom volt :-D

Mindig emlekszem az alomra es az orgzamus osszes tunete vegigfut rajtam, heves szivveres, luktet a vaginam, tiszta nedv vagyok stb...

Sokkal erosebb intenzivebb mint pasival vagy masztival

Mivel tokeletes, az almom miatt :-D

Rendszeresen van 2-3 havonra alt kozvetlen mensi utan jelentkezik mikor a vagy a foszerep a gondolataimban

Erre szoktam ratenni egy befejezetlen masztival :-)

2016. nov. 5. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt már benne részem bár nem sűrűn. Egyszer épp arra ébredtem fel, hogy nagyban a bugyimba matatok a kezemmel. :D
2016. nov. 5. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már, érdekes, h az álmomra nem nagyon emlékszem (nyilván szexuális töltetű volt, de h kivel, és hogyan, az homály), az érzésre viszonyt kristálytisztán. Fel is ébredtem rá, és nagyon jó volt. :)
2016. nov. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!