Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti képesek vagytok a spriccelős orgazmusra?
Figyelt kérdés
Aki igen, milyen gyakran tud és mikor sikerült először?2016. szept. 19. 19:51
1/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán sikerül.. Amikor legelsőnek együtt voltam a jelenlegi párommal.. 22 L
2/12 anonim válasza:
Azt hittem képtelen vagyok rá de volt egy szexkapcsolatom egy srácal. Akárhányszor voltunk együtt, mindig elérte, hogy spricceljek. Azóta nem sikerült senkinek elérnie nálam (még magamnak se tudom)
3/12 anonim válasza:
Addig jó míg nem sikerül, addig stabilak a tartóizmok.
Sima vizelet távozik ugyanis.
4/12 anonim válasza:
Előzőnek: van olyan is, de van olyan is, amikor nem sima vizelet.
5/12 anonim válasza:
Honnan lehet tudni,hogy sima vizelet vagy sem?
6/12 anonim válasza:
Egyébként nekem is néha volt már. Viszont olyan sokan írják,hogy gáz és az csak pisi,hogy konkrétan már inkább néha letagadnám. Én mindig elmegyek pisilni szex közben is. Szoval nem hiszem,hogy fél óra múlva újra kellene.:D Mellesleg kinézetre sem olyan,de ezt nem részletezném.
Először ujjazásnál sikerült.:) Szexnél csak egyszer,mert ehhez a hüvelyemet is ügyesen és sokáig kell stimulálni. Érzésben meg nagyon jó.:D olyasmi,mint amikor a srácok elmennek. Érzed a puncid lüktetését és rendesen kilöveli.:D egyedül az kellemetlen,hogy a párod is tiszta nunci nedves lehet +az alattad lévő huzat is.
7/12 anonim válasza:
Én kb. 7 éve tudok spriccelni. Maszti során jöttem rá. Exemmel szex alatt egyszer sikerült, jelenlegi párommal rendszeresen. Átlagolni nehéz, mert volt hogy egy héten 2-szer is sikerült, volt hogy hetekig semmi. Egyébként meg olvassátok már utána jobban, hogy az nem pisi... Átlátszó nedv, nem pisi szagú és színű és nem a húgycsőből jön, hanem a hüvelyből. Akkor a férfiak is sperma helyett pisit lövellnek?? Okoskak... 30/N
8/12 anonim válasza:
Aztan mondjátok már meg hogy a vaginaba hol van olyan rész ahol felgyulik ez az anyag. Mert én még ultrahangos, de rontgenes részén se lattam soha.
9/12 anonim válasza:
Amikor benedvesedsz az szerinted honnan jön? Ha nem érted,akkor olvassál utána vagy megkérdezhetsz egy szakembert is.
10/12 anonim válasza:
Hat a jelenlegi parommal volt legeloszor, akor es annyirszor eri el nalam akarhanyszor csak kedvetartja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!