Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi a véleményetek a spriccelös lányokról?
nem zavar, ha a lány áztassa át a lepedöt, vagy telespricceli az arcotokat?
18/l
Sosem volt még részem benne, de nagyon szeretném. Főleg a fordított facial érdekelne, képes lennék nagyon hosszan és intenzíven nyalni a puncit, hogy arcon lőjön egy jó alakú, szimpi fiatal lány. De az arcraülést is imádom, és az is tetszene, ha szex közben spriccelne.
36/F
Imádom. Eddig egy ilyen barátnőm volt, és fantasztikus volt. Ráadásul mellettem alakult és fejlődött ki neki. És a legnagyobbakat velem tudta elérni saját bevallása szerint.
Imádtam. :)
Nem talaltam ilyen not... eddig csak egy ilyen volt...
A nok 90%-a kepes ra. Nem mindenkinel ugyanazt a technikat igenyli a dolog.. de majdnem minden no kepes ra. Nekem a partnereim 90%-nal sikerult. A maradek 10% fele meg leallit, mielott spriccelne, mert fel az erzestol, a reakciotol, sajat magatol.
De hogy a kerdesre is valaszoljak.. nem sok szebb es izgatobb dolog van ennel
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!