Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a szoknyás fürdőruhás molett lányokról, ha meglátod őket a strandon?
Figyelt kérdés
vastag a combom ezért úgy gondoltam, előnyösebb az ilyen fürdőruha, de néha úgy éreztem magam, mintha "be lennék öltözve"
ezért gondolkodom egy rendes, egyrészes fürdőruhán
( [link] )
2016. jún. 6. 12:38
2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves vagy :)
2016. jún. 6. 12:39
4/15 anonim válasza:
En szemely szerint nem foglalkozok masokkal
Nem azert megyek hogy masokat kritizaljak,figyeljek
Ha nem erzed jol magad benne ne vedd meg,ha meg igen akkor hajra menj csak abban :)
5/15 anonim válasza:
Ami az első képen van az nagyon cuki!
6/15 anonim válasza:
Szerintem a szoknyás csinibb. Én megfordulok a telt lányok után a strandon (is).
7/15 A kérdező kommentje:
én is imádom a saját szoknyásamat, csak néha soknak érzem, mikor mindenkin alig van ruha nekem meg még szoknyás is :) :D
2016. jún. 6. 13:00
8/15 October15 válasza:
Hogy a mestert idézzem: "Dudák!"
9/15 anonim válasza:
Az első tetszik, bár én nem hordanám, mert tényleg nagyon "felöltöztet". A bonprixes már tetszik, de el kell olvasni a hozzászólásokat, visszajelzéseket. Én inkább az utóbbi időben bikinis lettem, nem igazán érdekel más véleménye (173/85 20L)
10/15 A kérdező kommentje:
sztem nem mernék rendelni, inkább felpróbálom, mert sokszor hülye a szabásuk és furán áll (akár póló akár fürdőruha ) :) meg úgy olcsóbban megúszom
2016. jún. 6. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!