Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoktok azokról a szűz lányokról, akik csak és kizárólag tapasztalt pasival hajlandóak elveszíteni?
Kívánom, hogy az olyan lányok szűzen haljanak meg.
"Meg hogy az ő korukban pasinál már gáz szűznek lenni"
Ajánlanám neki az erről szóló kutatásokat, ugyanis a lányok körülbelül átlagosan egy évvel előbb veszítik el a szüzességüket, mint a fiúk.
Ohohó, tapasztalatból mondom: a szűz pasikért is :D
Sok lány tartja kifejezetten izgalmasnak, hogy ő vezethet be egy pasit a szexualitásba :D
Ostoba primitiv szűklátókörű senkik. Ennyi erővel az us ciki, hogy őket Ennyi idősen nem dugta meg senki főleg úgy hogy kb semmit sem kell tenniük a sikerért mig egy tapasztalt pasinak is azért melózni kell a punciért.
Egy tapasztalt 20-on éves srác meg nem szívesen áll le egy béna szüzikével.
általában igy van
és kezdő lány mem szűz fiuval fog kezdeni van annyi esze mindnek
és keres egy tapasztaltat csak nem mondja senkinek
sok szűz lűnyt avattam már be sikeresen
és fogok is
:-P :-D
ja 38 F
"sok szűz lűnyt avattam már be sikeresen
és fogok is"
Álmodik a nyomor.
Igen,egyetértek,igazuk van.Bár én inkább az idősebb pasikat részesíteném előnyben ha lány lennék.Persze köztük is vannak önzőek,viszont mivel ritkaság,hogy egy korosabb pasi szűz lánnyal összejöjjön,számunkra ez nagy ajándék,tehát a cél elsősorban a lány kelleme lenne.
"Én már akkor csajoztam,mikor még,
szép lány volt az anyátok,
én már akkor nyomultam,mikor még,
jó fej volt az apátok"P.Mobil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!