Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoktok azokról a szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoktok azokról a szűz lányokról, akik csak és kizárólag tapasztalt pasival hajlandóak elveszíteni?

Figyelt kérdés
Mert szerintük a szűz pasi nem tudná elsőre mit merre meddig...Meg hogy az ő korukban pasinál már gáz szűznek lenni, hogy még 20 éves korukra sem tudtak megfektetni senkit. Lányoknál viszont nem gáz, egy szűzért tolonganának a pasik.

2016. ápr. 24. 02:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Kívánom, hogy az olyan lányok szűzen haljanak meg.

"Meg hogy az ő korukban pasinál már gáz szűznek lenni"

Ajánlanám neki az erről szóló kutatásokat, ugyanis a lányok körülbelül átlagosan egy évvel előbb veszítik el a szüzességüket, mint a fiúk.

2016. ápr. 24. 02:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ohohó, tapasztalatból mondom: a szűz pasikért is :D

Sok lány tartja kifejezetten izgalmasnak, hogy ő vezethet be egy pasit a szexualitásba :D

2016. ápr. 24. 03:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Jöhet
2016. ápr. 24. 04:36
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Ostoba primitiv szűklátókörű senkik. Ennyi erővel az us ciki, hogy őket Ennyi idősen nem dugta meg senki főleg úgy hogy kb semmit sem kell tenniük a sikerért mig egy tapasztalt pasinak is azért melózni kell a punciért.

Egy tapasztalt 20-on éves srác meg nem szívesen áll le egy béna szüzikével.

2016. ápr. 24. 05:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezerből kb mennyi?

2016. ápr. 24. 05:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Én tapasztalt vagyok de nem voltam szűzzel tehát ne erre építs....
2016. ápr. 24. 07:05
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

általában igy van

és kezdő lány mem szűz fiuval fog kezdeni van annyi esze mindnek

és keres egy tapasztaltat csak nem mondja senkinek

sok szűz lűnyt avattam már be sikeresen

és fogok is

:-P :-D

ja 38 F

2016. ápr. 24. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"sok szűz lűnyt avattam már be sikeresen

és fogok is"

Álmodik a nyomor.

2016. ápr. 24. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már.. Tök mindegy hogy szűz-e vagy sem (legalábbis nekem). Egy tapasztaltal is lehet rossz élmény az első, és egy szűznek is lehet annyi esze, hogy utána nézzen a dolgoknak mielőtt szex lesz. Így meg nekem az se lenne baj ha bénázna, legalább minden tőle telhetőt megtett volna azért, hogy nekem jó legyen. Persze nem azt akarom mondani, hogy minden tapasztalt pasi egy érzéketlen paraszt, nyilván nem így van. Tehát végső soron lényegtelen hogy szűz vagy tapasztalt, úgyis azzal fekszek le akit szeretek :D
2016. ápr. 24. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen,egyetértek,igazuk van.Bár én inkább az idősebb pasikat részesíteném előnyben ha lány lennék.Persze köztük is vannak önzőek,viszont mivel ritkaság,hogy egy korosabb pasi szűz lánnyal összejöjjön,számunkra ez nagy ajándék,tehát a cél elsősorban a lány kelleme lenne.

"Én már akkor csajoztam,mikor még,

szép lány volt az anyátok,

én már akkor nyomultam,mikor még,

jó fej volt az apátok"P.Mobil

2016. ápr. 25. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!