Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
30-as férfi vagyok. Megismerkedtem egy 49 éves nővel.
Még nincs köztünk semmi(csók volt), de egyértelműen látszik, hogy többet szeretne. A hölgy rendkívül vonzó még a kora ellenére is. Tízest simán letagadhatna. Nem tudom mire számítsak. Nem volt dolgom soha ennyi idős nővel. Vajon ha levetkőzik akkor is vonzó lesz?
2017. jan. 20. 10:13
2/16 anonim válasza:
Kiderül, ha levetkozik. :)
Ha sportol, akkor tuti.
3/16 anonim válasza:
Ha 10 évet letagadhatna, arra számíts, mint egy 39 évessel. Szerintem akarja, hogy megfektesd. Szevedélyes lesz és nem kell már tanítgatni, mint egy kislányt. Figyelj mire vágyik és engedd el magad.
4/16 A kérdező kommentje:
2, szerencsére sokat sportol. heti 5x1 óra. különben ruhában sem nézne ki jól. :)
2017. jan. 20. 10:22
5/16 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam nem-e lesz "csoffadt" ott lent. Mert akkor nyalni nem lesz kedvem.
2017. jan. 20. 10:28
6/16 anonim válasza:
De édes vagy, gyerekem! Hogy mennyire tüzes, meg ruhában hogy néz ki, te ismered, te tudod. Azt meg, hogy mi van a bugyiban,szerinted innen ki tudhatja? Van, aki friss, van aki csoffadt. Nincs rá általános szabály. :)
7/16 A kérdező kommentje:
6, gondoltam van itt olyan, akinek volt már dolga jól karbantartott 49 éves nővel.
Tehát nem biztos hogy csoffadt? :) Az jó, mert különben tényleg jól néz ki.
2017. jan. 20. 10:48
8/16 anonim válasza:
Értelek, de mint mondtam, nem vagyunk egyformák. Van, aki elhanyagolja magát, meg rossz a genetikája, nem sportol, nem megfelelően táplálkozik. Van, aki meg ennek ellenettje.
9/16 A kérdező kommentje:
8, köszi! rá egyik sem igaz. sportol, jól táplálkozik és ápolt stb. Azt hittem 40 körül van amikor megismertem. Csak néztem amikor közölte már 49.
2017. jan. 20. 11:03
10/16 Rajmund1995 válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy vigyázz mert a nők rafináltak! Fektesd meg párszor de mindig tartsd meg a tisztes távot és éreztesd, hogy nem akarsz többet. Ha kezdesz belebolondulni akkor hagyd abba a vele folytatott dolgaidat és lépj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!