Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb nő. Mire számíthatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nő. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

30-as férfi vagyok. Megismerkedtem egy 49 éves nővel.

Még nincs köztünk semmi(csók volt), de egyértelműen látszik, hogy többet szeretne. A hölgy rendkívül vonzó még a kora ellenére is. Tízest simán letagadhatna. Nem tudom mire számítsak. Nem volt dolgom soha ennyi idős nővel. Vajon ha levetkőzik akkor is vonzó lesz?

2017. jan. 20. 10:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
már rosszul kezdődik
2017. jan. 20. 10:15
 2/16 anonim ***** válasza:

Kiderül, ha levetkozik. :)

Ha sportol, akkor tuti.

2017. jan. 20. 10:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha 10 évet letagadhatna, arra számíts, mint egy 39 évessel. Szerintem akarja, hogy megfektesd. Szevedélyes lesz és nem kell már tanítgatni, mint egy kislányt. Figyelj mire vágyik és engedd el magad.
2017. jan. 20. 10:18
 4/16 A kérdező kommentje:
2, szerencsére sokat sportol. heti 5x1 óra. különben ruhában sem nézne ki jól. :)
2017. jan. 20. 10:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam nem-e lesz "csoffadt" ott lent. Mert akkor nyalni nem lesz kedvem.
2017. jan. 20. 10:28
 6/16 anonim ***** válasza:
De édes vagy, gyerekem! Hogy mennyire tüzes, meg ruhában hogy néz ki, te ismered, te tudod. Azt meg, hogy mi van a bugyiban,szerinted innen ki tudhatja? Van, aki friss, van aki csoffadt. Nincs rá általános szabály. :)
2017. jan. 20. 10:39
 7/16 A kérdező kommentje:

6, gondoltam van itt olyan, akinek volt már dolga jól karbantartott 49 éves nővel.

Tehát nem biztos hogy csoffadt? :) Az jó, mert különben tényleg jól néz ki.

2017. jan. 20. 10:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Értelek, de mint mondtam, nem vagyunk egyformák. Van, aki elhanyagolja magát, meg rossz a genetikája, nem sportol, nem megfelelően táplálkozik. Van, aki meg ennek ellenettje.
2017. jan. 20. 10:52
 9/16 A kérdező kommentje:
8, köszi! rá egyik sem igaz. sportol, jól táplálkozik és ápolt stb. Azt hittem 40 körül van amikor megismertem. Csak néztem amikor közölte már 49.
2017. jan. 20. 11:03
 10/16 Rajmund1995 válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy vigyázz mert a nők rafináltak! Fektesd meg párszor de mindig tartsd meg a tisztes távot és éreztesd, hogy nem akarsz többet. Ha kezdesz belebolondulni akkor hagyd abba a vele folytatott dolgaidat és lépj le.
2017. jan. 20. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!